Mod Team bogus Napisano 17 Lipca 2009 Mod Team Napisano 17 Lipca 2009 Rozumiem, że powności co do 17. Do 19 liczę na 100% pewność.
Rulez Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 19" na 99,9% będzie ok, 17" przy jeździe po płaskim, czy lekkim terenie, dawała by radę , ale już np. przy stromych podjazdach czy ostrych zjazdach były by problemy.
nabial Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 w 19 jedyna problematyczna rzecza moze byc przekrok w podbramkowych sytuacjach mwegrzyn - ten lapiere jest b ladny, ale na tym koniec jego zalet i nie wciskaj znowu malpiego kitu byle sprzedac cos ze swojego(?) sklepu, bo nie 1 raz piszesz takie cudenka, ze az strach a co do wypowiedzi MrJ, byc moze jezdzilo mu sie fajnie, bo wczesniej smigal na gorszej ramie, byc moze wychwalil z innego powodu, nie mam zamiaru dociekac, przyznaje, ze nie jezdzilem na el nino, ale rama to czysta matematyka, wystarczy przejechac sie na kilku rowerach i juz mozna trafnie okreslic zachowanie w kazdej sytuacji
Mod Team bogus Napisano 17 Lipca 2009 Mod Team Napisano 17 Lipca 2009 W takim razie jeszcze raz dziękuję wam za naprowadzenie mam nadzieję na dobrą drogę i będę zadowolony z zakupu.
mwegrzyn Napisano 17 Lipca 2009 Napisano 17 Lipca 2009 mwegrzyn - ten lapiere jest b ladny, ale na tym koniec jego zalet i nie wciskaj znowu malpiego kitu byle sprzedac cos ze swojego(?) sklepu, bo nie 1 raz piszesz takie cudenka, ze az strach W przeciwieństwie do ciebie , ja wiem o czym pisze , natomiast ty w wielu przypadkach piszesz nie sprawdzone informację , i upierasz się na sile . Co prawda juz to pisalem , ale może przypomnę , ja nie mam sklepu , chyba nawet bym nie chcial. Ale co tam , jak mam mieć to mam , hihi.
M45 Napisano 27 Lipca 2009 Napisano 27 Lipca 2009 Witam, Prosze o pomoc w wyborze ramy: - zastosowanie xc/mtb - waga ponizej 2000g - rama pod vbrake - wymienny hak - rama musi być nowa - rama pod rowerzystę ważącego 75 kg, mój wzrost 180cm - cena do 500 zł poszperałem trochę w Internecie i znalazłem No Saint Urian co myslicie o tej ramie?
Mod Team bogus Napisano 15 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 15 Sierpnia 2009 Panowie dziękuję wam bardzo z całego serca, że dokonałem właściwego wyboru. Po pierwszej jeździe na El Nino mogę powiedzieć cód miód orzeszki - 17 cali byłoby zdecydowanie za mało. Jeszcze raz dzięki Mimo, że dopiero 23 km przejechałem na tej ramce mogę ja polecić, w tej cenie ciężko o coś równie dobrego i sprawdzonego, sztywność jak dla mnie ok. M45 jeśli mogę coś polecić to Accent El Nino.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.