Skocz do zawartości

[Testy gimnazjalne] Jak wam wypadły?

homik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hehe. Różnie zależy od trudności testu. Czasem trafił się trudny a czasami łatwiejszy arkusz. Jutro część humanistyczna. Zobaczymy jak będzie...

Napisano

Humana to sie akurat nie boje :) Trzeba byc delikatnie mowiac idiota zeby napisac na mniej niz 30 pkt :P Niemal wszystkie informacje sa w tekscie a nieliczne ktore nie sa wypisane wymagaja MINIMUM umiejetnosci :) Natomiast mat-fiz... Tutaj juz gorzej :( Ale z biologii i geografii jestem spokojny :) Niestety fizyka mata i czesc chemii to juz inna sprawa :/

Napisano

Ja również boje się części matematyczno-przyrodniczej :) Chciałbym mieć z obu testów wynik w granicach 70-75 pkt i wyżej oczywiście :(

Napisano

Ja tez tak mniej-wiecej licze :( Ostatnio na probnych mialem 43/50 z humana i 25/50 ze scislego :P Czyli nie ma tak tragicznie ale moglo byc lepiej :)

EDIT: A tak apropos... Nie wiecie o ktorej jutro zaczynamy?? :) Bo mi sie zapomnialo :)

Napisano

Może pasowałoby zmienić nazwę tamtu na [testy] egzamin gimnazjalny 2007? Jak sądzicie?

Mr0wa_1991 zaczynamy o 9:00 rano oczywiście

Napisano

hehe :( tez bym chciała miec ok. 75 pkt ale mam dziwne przeczucie , że na tyle nie wyciągne :)

zycze wszystkim powodzenia i polamania pior :twisted: :)

Napisano

Dzisiejsza część humanistyczna nie była taka trudna. Jutro matma. Mam nadzieję, że będzie trochę zadań z bryłami obrotowymi i polami figur:)

Napisano

Nom już po tescie humanistycznym obawiałem sie ze dowalą nam coś... a tu miła niespodzianka zaproszenie i rozprawka ;)

w zamkniętych było dużo w tekście, choć ostatnie zamknięte zadania nie były najprostsze :(

Napisano

Raczej łatwe, wszystko napisane a jak nie to dość oczywiste ;) Tylko temat rozprawki mi nie podszedł trochę, ale zobaczymy jak to wyjdzie :( Jutro ta część która bardziej mnie interesuje :D

Napisano

Mi się nie podobał temat rozprawki. Zamknięte raczej dobrze mi poszył. Wiersz, chyba, dość prosty. Zaproszenie- banał. Nie będzie źle! ;)

Michał

Napisano

Mimo, że nie jestem humanistą to test był banalny...wszystko było w tekście...dobrać argumenty do rozprawki też bardzo łatwe...zaproszenie pozostawmy już bez komentarza;) pwoiem wam, że licze spokojnie na 43-45pkt, a jutro moja mocniejsza strona, czyli nauki ścisłe;) Biologia, chemia, matma, geografia to coś dla mnie;) Ogólnie postaram się przekroczyć 90pkt z 2 testów...

Powodzenia w sniu jutrzejszym!!

Napisano

"W cichych ogrodach, ogrodach tęsknoty

Piasek na Scieżkach, jest biały i złoty" :lol: Tescik banalny ;) Oby jutro szczescie mi dopisalo... Ale znalazlem pod Biedronka grosik na szczescie wiec moze mi sie uda :( Powodzenia jutro :D

Napisano

Test był dosyć prosty... temat rozprawki na początku mnie zirytował, ale potem dostałem olśnienia i napisałem ponad 1,5 strony. Zadania zamkniete to wszystko było w tekstach, tylko ze 3 pytania były na wiedzę. Życze powodzenia jutro.,. pozdro

Napisano

rozprawka nie byla taka zła - przynajmniej nie trzeba było przykładów z literatury przytaczac ;)

zamkniete byly latwe (wiem ze w jedym mam blad :[), pol otwarte dosc trudne, ale dalo rade. Z rozprawki bedzie z 12-13 pkt sądze.

łącznie z ~37-38

Napisano

Właśnie sobie sprawdzałem. W zadaniach testowych 3 odpowiedzi źle-wszystko przez pośpiech. Otwarte dobrze wszystkie. Zobaczymy jak rozprawka

Napisano

Poszło nawet dobrze, bardziej zadowolony byłem dopiero po zobaczeniu wyników (dzieki Katsumoto). Nie wiadaomo jak z rozprawką. Źle mam tylko jedno zadanie otwarte za 1 pkt. Jutro nie idę :) na szczęście więc luzik :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...