vessel Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu (edytowane) Cześć, szukam dłuższej sztycy do mojego Giant Roam 2 z 2024 roku. Z tego co widzę jest to profil autorski gianta d-fuse - próbowałem rozmawiać ze sklepem, ale twierdzą że nie mają w ogóle dłuższych sztyc - ma ktoś może ideę gdzie dostać dłuższą sztycę? Interesuje mnie 400mm, lub nawet 450mm. (Oryginalna ma 350mm). Szukałem na aliexpress, ale udało mi się tylko trafić na jedną 350mm. Jakieś porady? Edytowane 19 godzin temu przez vessel Cytuj
smw44199 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Oryginalna sztyca D-Fuse wystarcza w zupełności dla 2 metrowego faceta z rowerem w rozmiarze XL. Jeżeli masz 2m wzrostu i mniejszy rower, to pozostaje Ci wymiana roweru na wiekszy. Po co Ci 400mm? Cytuj
vessel Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu Właśnie po to, niestety kupiłem za mały rower, mam M, brakuje mi kilka cm zeby ustawić rower (tak mi wyszło w fittingu) - gdyby udało mi się znaleźć lekko dłuższą sztycę, powinno być lepiej - żebym mógł "przetrzymać" przed zmianą roweru Cytuj
chudzinki Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Nie pomogę ze sztycą (choć mam z taką rower), ale jestem ciekawy jednej rzeczy - na fittingu powiedzieli Ci, że wystarczy zmienić sztycę i będzie OK? Dość dziwne, bo wychodzi na to, że nie o jeden rozmiar tutaj chodzi. Cytuj
vessel Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu Nie, brakło nam zakresu regulacji na sztycy, ogólnie rower jest za mały i do wymiany. No ale sztyca pomoże się zbliżyć do akceptowalnej pozycji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi