Gość Grzegorz Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca Witam, Pytanie jak w tytule. DHL odmowil bo maks to 120 cm dlugosci dla klienta prywtanego. DPD tylko klienci biznesowi. Fedex wezmie ale za 1800 zł co jest troche przesadą. GLS nie dowozi na wyspy. Bardzo proszę o pomoc! Cytuj
0 chudzinki Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca (edytowane) Jedyne co mi przychodzi do głowy to https://clicktrans.pl/ Edytowane 3 Lipca przez chudzinki Cytuj
0 marcin_ostrów Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca (edytowane) Bagaż sportowy i do samolotu . Albo znajoma firma mająca umowę z dpd Edytowane 3 Lipca przez marcin_ostrów Cytuj
0 Gość chudzinki Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca juz wrzucone na clicktrans dwa dni temu i takze mnie olali, zero dzewu. Jak to wyslać? Cytuj
0 Gość marcin_ostrów Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca z tym ze ja juz jestem na majorce a rower wysyla mi tata z warszawy. Nie wiedzialem ze to bedzie taki klopot jak to zrobic Cytuj
0 KSikorski Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca Teraz to już sensowniej będzie wypożyczyć rower na majorce. Przykro mi, ale takie zdalne organizowanie wysyłki rzadko kończy się dobrze. Cytuj
0 chudzinki Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca Ewentualnie poszukaj jeszcze wśród brokerów kurierskich. Moooże ktoś oferuje taką przesyłkę. Cytuj
0 KSikorski Napisano 3 Lipca Napisano 3 Lipca Jeśli jest problem w jedną stronę to z powrotem będzie jeszcze gorzej. Podejrzewam że na Majorce nie ma krewnego który będzie to ogarniał po zakończeniu wyjazdu. Cytuj
Pytanie
Gość Grzegorz
Witam,
Pytanie jak w tytule.
DHL odmowil bo maks to 120 cm dlugosci dla klienta prywtanego. DPD tylko klienci biznesowi. Fedex wezmie ale za 1800 zł co jest troche przesadą. GLS nie dowozi na wyspy.
Bardzo proszę o pomoc!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi