Janusz123 Napisano Poniedziałek o 08:54 Napisano Poniedziałek o 08:54 Witam wszystkich nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale pisze. Mam takie pytanie chciałbym poszerzyć otwór w ramie rowerowej bo nie mieści mi sie pancerz. Myślicie że takie wiercenie nie uszkodzi ramy i rama nie straci na wytrzymałości na dole daje zdjęcia Cytuj
chudzinki Napisano Poniedziałek o 09:09 Napisano Poniedziałek o 09:09 Śmiało może powiększyć, bo to pewnie chodzi o 1 czy 2 mm. Cytuj
CoolBreezeOne Napisano Poniedziałek o 11:06 Napisano Poniedziałek o 11:06 @Janusz123, śmiało - fedruj. Nie wiercisz w samiej ramie tylko w insercie wkomponowanym w ramę. Dużo materiału nie zbierzesz. Przerabiałem to u siebie. Port mam na dwa oczka. Jeden dropper, drugi przerzutka. Ten od przerzutki był za ciasny - technicznie przystosowany do "odcinkowo" schowanego pancerza. Cytuj
Janusz123 Napisano Poniedziałek o 13:10 Autor Napisano Poniedziałek o 13:10 Dzięki wielki panowie jak zwykle forum bardzo pomocne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi