Cassano Napisano Poniedziałek o 23:13 Napisano Poniedziałek o 23:13 Witam, obecnie śmigam sobie crossowym Lazaro Quantum v4, jednak ostatnio wpadł pomysł zmiany roweru. Jeżdżę głównie po asfalcie, ale czasami wjadę też na trasy szutrowe, dlatego właśnie chciałbym pierwszego gravela. Początkowy budżet założyłem w okolicach 4000 zł, jednak po namysłach stwierdziłem, że jestem w stanie jeszcze trochę dołożyć, jeśli będzie trzeba i skończyło się na maksymalnie 5500 zł. Rowery, które przeglądałem to: - bliżej dolnej półki cenowej - Romet Aspre 3.0, Romet Boreas 2 GRX, Fuji Jari 1.3, Storm Focus 4.0/5.0(tutaj jednak ciężko o jakieś opinie w internecie) - bliżej górnej półki cenowej - Kross Esker 6.0 GRX, Sansa Romagna GRX, Fuji Jari 1.1. Prosiłbym o doradztwo w sprawie przedstawionych modeli lub jakieś całkowicie inne propozycje. Wymagań za bardzo chyba nie mam, jedynie mile widziany napęd 2x. Wzrost 180cm, przekrok 85cm. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
Cassano Napisano wczoraj o 00:05 Autor Napisano wczoraj o 00:05 Zapomniałem dopisać, że użytkowany będzie do tras 50-100 km kilka razy w tygodniu, a od czasu do czasu chciałbym zrobić ponad 100 km. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi