CC_PL Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Cześć, zainstalowałem appkę Mapy.com na smarkfonie. Wygląda spoko i jest właściwie darmowa (większość ficzerów). Wiem, że to nie komoot czy Strava ;), ale ta appka jest za free i te profesjonalne appki mają chyba szczególnie sens jak ma się licznik rowerowy pro, który z nimi gada. Ja mam Sigmę ROX 4.0 która gada tylko z Komoot. Komoota zainstaluję później, obecnie mało jeżdżę (pogoda, przeziębienie i inne). Jak Wam się podoba appka Mapy.com? Co Wam w niej szczególnie się spodobało, a co mniej? Ja odkryłem udostępnianie pozycji (tracking) - czasem fajna rzecz + eksport GPX plików. Na razie tyle, zainstalowałem ją 5 minut temu, jeszcze nie sprawdzałem w boju. Jak mapy.com wypada na tle Komoot? - to porównanie mnie szczególnie interesuje ze względu na posiadany licznik, do Stravy (chyba najpopularniejszej appki) na razie nie mam sprzętu, a więc na razie nie jest w obszarze mojego zainteresowania. Dzięki za Wasze spostrzeżenia i opinie! Cytuj
Maciorra Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Sigma Rox może synchronizować Twoje jazdy ze Stravą za pośrednictwem apki Sigma Ride. Po skończonej jeździe łączysz komputerek z telefonem po BT, jazda jest wysyłana do Sigma Ride, a stamtąd jeśli podepiesz konto, automatycznie do Stravy. O ile oczywiście potrzebujesz do czegoś Stravy;) Cytuj
CC_PL Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Dzięki, nie wiedziałem o tym! W sumie nie wiem czy potrzebuje (??). Musze poznać różnice i się zorientować, bo tam jest tyle bajerów - z większości nie skorzystam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi