mario1979 Napisano 20 Maja Napisano 20 Maja Cześć Co możecie zaproponować na miasto/ teren. Ze względu na wagę rowerzysty (koło 130 kg, tak wiem, że sporo za dużo) myślę o MTB 29" koła. Wzrost 187cm. Trasy 50-100 km+ drogi utwardzone + jakiś szuter. Do 4 tysięcy, ewentualnie jeśli coś fajnego będzie to może być nieco ponad. Dzięki z góry za radę. Cytuj
StrayRider Napisano 20 Maja Napisano 20 Maja Cytat Trasy 50-100 km+ drogi utwardzone + jakiś szuter. Z tego założenia można było by wywnioskować, że jest jakieś doświadczenie rowerowe? Czy to taki ambitny plan? Cytat Do 4 tysięcy, ewentualnie jeśli coś fajnego będzie to może być nieco ponad. Jeżeli powyższe na "nie", to można wydać "nieco ponad" i się rozczarować - do oczekiwać (czy to pozycji, możliwości itd.). Cytuj
mario1979 Napisano 21 Maja Autor Napisano 21 Maja (edytowane) Oczywiście - doświadczenie jest. Na razie trasy 30 - 70 km na raz bez problemu,. z planem zrzucenia wagi i wydłużeniem na ponad 100 Kiedyś cisnąłem spokojnie ponad 100, jak było mnie mniej Ale rower ma koła 26" więc szukam czegoś nowego i szybszego i co mnie udźwignie, a potem będzie mu lżej Edytowane 21 Maja przez mario1979 Cytuj
mario1979 Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu Ktoś może podpowiedzieć jakiś sensowny rower dla mnie? Dziękuję,. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi