mario1979 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Cześć Co możecie zaproponować na miasto/ teren. Ze względu na wagę rowerzysty (koło 130 kg, tak wiem, że sporo za dużo) myślę o MTB 29" koła. Wzrost 187cm. Trasy 50-100 km+ drogi utwardzone + jakiś szuter. Do 4 tysięcy, ewentualnie jeśli coś fajnego będzie to może być nieco ponad. Dzięki z góry za radę. Cytuj
StrayRider Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Cytat Trasy 50-100 km+ drogi utwardzone + jakiś szuter. Z tego założenia można było by wywnioskować, że jest jakieś doświadczenie rowerowe? Czy to taki ambitny plan? Cytat Do 4 tysięcy, ewentualnie jeśli coś fajnego będzie to może być nieco ponad. Jeżeli powyższe na "nie", to można wydać "nieco ponad" i się rozczarować - do oczekiwać (czy to pozycji, możliwości itd.). Cytuj
mario1979 Napisano 14 minut temu Autor Napisano 14 minut temu (edytowane) Oczywiście - doświadczenie jest. Na razie trasy 30 - 70 km na raz bez problemu,. z planem zrzucenia wagi i wydłużeniem na ponad 100 Kiedyś cisnąłem spokojnie ponad 100, jak było mnie mniej Ale rower ma koła 26" więc szukam czegoś nowego i szybszego i co mnie udźwignie, a potem będzie mu lżej Edytowane 14 minut temu przez mario1979 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi