ernorator Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Po ostatnim – kolejnym już – spotkaniu z pieszym (choć rowerzyści też się zdarzają), który miał słuchawki na/w uszach i nie słyszał ani dzwonka, ani piasty, zacząłem się zastanawiać, czy da się coś z tym zrobić. Sytuacja jak zwykle, wyprzedzam, nagły ruch pod koła i na koniec pretensje, żebym to ja „uważał jak jadę”. Zacząłem się zastanawiać czy z tym coś można zrobić bez uciekania się do przemocy fizycznej I tak trafiłem na ciekawy filmik, poziom zaangażowania Skody mówi mi, że nie jestem sam chociaż na "ludzi" kompletnie bezmyślnych co nie słyszą bo mają volume rozkręcona na maxa i tak nie zadziała. Cytuj
Eathan Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Raczej trzeba myśleć jak zamontować coś takiego i nie podnieść wagi zbyt mocno. Inne wynalazki nie sprawdzają się. Tutaj masz gwarancję skutecznego oczyszczenia drogi przed rowerem. 3 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 godzinę temu Mod Team Napisano 1 godzinę temu Przebija nawet sprzęt z remake'u "Dzień Szakala", no i szybkostrzelność robi wrażenie (60/sek.) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi