RowerowyMaciej Napisano 25 Marca Napisano 25 Marca Hej, szukam rękawiczek z jak największą ilością żelu/poduszek w strefie między kciukiem, a palcem wskazującym. Czyli tą, która opiera się na łapach. Aktualnie używam Chiba BioXcell Road, ale szukam czegoś wygodniejszego. Dodałem rysunek poglądowy;) Dziękuję Cytuj
Eathan Napisano 25 Marca Napisano 25 Marca Poduszki żelowe to nie jest dobry kierunek. Dużo poduszek żelowych to jeszcze gorszy kierunek. Napisz coś więcej odnośnie problemów, które chcesz załatwić tym żelem. 1 Cytuj
RowerowyMaciej Napisano 25 Marca Autor Napisano 25 Marca Nie mam żadnych problemów neurologicznych, drętwienia czy tam czegokolwiek innego. Przejeżdzam 200 km w ciągu dnia bez bólu. Po prostu nie lubię czuć nacisku na tę część dłoni. Mam teraz takie jak na zdjęciu i aktualnie już nie są dostępne. Myślę, że idealne byłyby z jeszcze odrobinkę wyżej pociągniętymi poduszkami. 1 Cytuj
ernorator Napisano 25 Marca Napisano 25 Marca https://www.centrumrowerowe.pl/rekawiczki-krotkie-chiba-bioxcell-air-pd1761/?v_Id=140545 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi