Maciorra Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Nie do końca sklep, ale chwalę dystrybutora Manitou, czyli Velo. Kupiłem Mattoca w maju w sklepie Hayes EU. Jako, że dostał luzów na ślizgach zgłosiłem sprawę do Hayesa, ten przekierował mnie do lokalnego dystrybutora, a ten kazał sobie wysłać wideł. Przesyłkę wysłałalem w zeszłą środę, doszła w czwartek, a dzisiaj (poniedziałek) kurier mi wręczył pakę z nowym widelcem. Ekspresowo i bezproblemowo. 1 Cytuj
RabbitHood Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu No velo to akurat "gigant" polskiego handlu rowerowego. Właściciel centrumrowerowego - cieszy, że nie cwaniaczą. Cytuj
Maciorra Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Yyyy nie do końca, a nawet do końca nie:) Centrum to Dadelo S.A. Cytuj
schwinn0 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ja Velo też mogę pochwalić. Super załatwiony temat reklamacj koła Reynolds Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi