Maciorra Napisano 17 Listopada 2025 Napisano 17 Listopada 2025 Nie do końca sklep, ale chwalę dystrybutora Manitou, czyli Velo. Kupiłem Mattoca w maju w sklepie Hayes EU. Jako, że dostał luzów na ślizgach zgłosiłem sprawę do Hayesa, ten przekierował mnie do lokalnego dystrybutora, a ten kazał sobie wysłać wideł. Przesyłkę wysłałalem w zeszłą środę, doszła w czwartek, a dzisiaj (poniedziałek) kurier mi wręczył pakę z nowym widelcem. Ekspresowo i bezproblemowo. 2 Cytuj
RabbitHood Napisano 18 Listopada 2025 Napisano 18 Listopada 2025 No velo to akurat "gigant" polskiego handlu rowerowego. Właściciel centrumrowerowego - cieszy, że nie cwaniaczą. Cytuj
Maciorra Napisano 18 Listopada 2025 Autor Napisano 18 Listopada 2025 Yyyy nie do końca, a nawet do końca nie:) Centrum to Dadelo S.A. Cytuj
schwinn0 Napisano 18 Listopada 2025 Napisano 18 Listopada 2025 Ja Velo też mogę pochwalić. Super załatwiony temat reklamacj koła Reynolds Cytuj
grzech1991 Napisano 18 Listopada 2025 Napisano 18 Listopada 2025 a jak z częściami do manitou? Bo nigdzie nie ma żadnej informacji Cytuj
Maciorra Napisano 18 Listopada 2025 Autor Napisano 18 Listopada 2025 @grzech1991 Miałem kilka lat temu komplet Mattoc2 + McLeod i materiały serwisowe były dostępne w Velo. Choć na stronie mieli pustkę:) Mam nadzieję, że nadal dostępność jest dobra, a jeśli nie, to wszystko jest w europejskim sklepie Hayesa i sporo w Bike24.de Cytuj
RabbitHood Napisano 18 Listopada 2025 Napisano 18 Listopada 2025 @MaciorraTy lol faktycznie! Było takie podobne nazwy wybierać! Cytuj
Maciorra Napisano 18 Listopada 2025 Autor Napisano 18 Listopada 2025 Cytat Było takie podobne nazwy wybierać Mogliby zrobić fuzję i nazwać się Dadvelolo. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi