Tabalan Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Cześć, szukam licznika rowerowego/nawigacji: jazda typowo po drogach i ścieżkach rowerowych, obecnie znam trasy na pamięć, ale z uwagi na prawdopodobną przeprowadzkę możliwe, że niedługo będą tylko nieznane mi trasy. Dlatego fajnie jakby nawigacja pokazała mi jak wrócić na trasę, zależy mi na dobrym czasie pracy na baterii, docelowo dojdzie dodatkowo radar i podstawowe czujniki (ale to chyba wszystkie nowe urządzenia ogarniają), na plus wyświetlanie powiadomień ze smartfona, budżet do 600 zł. Obecnie zastanawiam się między IGPsport BSC300T i iGS630S, chyba że coś jeszcze warto wziąć pod uwagę. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 godziny temu Mod Team Napisano 22 godziny temu Dorzucam Magene C606 Cytuj
keltu Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowane) Zdecydowanie igs630s, chociażby dla przeliczania trasy po zjechaniu z kursu (czego nie potrafi np. podstawowy igs630) Zdaje się że BSC300T też nie ma automatycznego przeliczania. Edytowane 12 godzin temu przez keltu Cytuj
smw44199 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowane) Do obu można stworzyć sobie własne mamy, lub pobrać już stworzone: https://www.pepper.pl/dyskusji/igpsport-bsc300-informacje-o-mapach-1046955 IG630S, potrafi zaplanować trasę (niezbyt długą) do wcześniej zapisanego punktu bez udziału telefonu 12 godzin temu, KrissDeValnor napisał: Dorzucam Magene C606 + dla tego urządzenia jest WIFI, minus to aplikacja i mapy których chyba nie da sie samodzielnie zmodyfikować/zaktualizować Edytowane 9 godzin temu przez smw44199 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 8 godzin temu Mod Team Napisano 8 godzin temu No i jeżeli nic się nie zmieniło od roku, to (skopiowane z portalu aukcyjnego) : "niedopracowane oprogramowanie, mało dokładne mapy (głównie ulice), bark możliwości przesuwania map, brak przeliczania na nowo trasy" Także chyba nie trafiłem z propozycją... 2 Cytuj
smw44199 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Propozycja jest dobra, bo ma niską cenę w stosunku do swoich możliwości👍 Ma niestety (jak wszystkie) swoje ułomności Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi