ferbfletcherpl Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Cześć, mam 185 wzrostu i 85kg wagi. Obecnie jeżdżę na Cannondale jekyll 1 2024r. Szukam ciekawej propozycji do szybszej jazdy na leśnych ścieżkach, podjazdach, zjazdach, długich prostych. Budżet nie jest ograniczeniem, ale rowerem nie będę uczestniczył w zawodach, więc może być drogo, ale nie musi. Wstępnie wybór padł na Cannondale scalpel Carbon 2 2025 z leftym, ale po głowie chodzi mi również specialized epic 8. Co byście polecili lub co Wy byście wybrali abym się cieszył każdą jazdą? Rower nie musi być nowy. Zapoznam się z każdą propozycją. Cytuj
Przecietny Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Cytat [do 30.000zł] xc Cytat Budżet nie jest ograniczeniem To budżet jest ograniczony do 30 tys czy jak wyżej nie jest ograniczeniem? Bo jak nie jest to kupiłbym dwa, pojezdził i zostawił ten który bardziej pasuje, drugi sprzedał. Cytuj
ferbfletcherpl Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Bez ograniczeń. Te rowery po prostu widziałem w cenach nie przekraczających 30.000zł. A jakieś alternatywy? Czy to dobry wybór i nic lepszego nie znajdę? Cytuj
Przecietny Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu troche tego jest możesz rozważyc Canyon Lux trail cfr, Trek top fuel choć nie wiem czy to jeszcze down country bo chyba takie rozważamy, Merida ninety six, Giant anthem advanced ale na pewno są tu bardziej obeznani w temacie którzy potrafią lepiej podpowiedzieć. Cytuj
ferbfletcherpl Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu A jak to ma się do rockridera 940S? Graty chyba ma dobre. Chciałbym usłyszeć opinie użytkowników, którzy mieli podobny problem. Cytuj
KSikorski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) W tym budżecie praktycznie nie da się kupić słabego roweru. Można natomiast kupić rower skrajnie niedopasowany do użytkownika lub scenariusza użytkowania. Zamieszczony wyżej opis scenariusza użytkowania jest bardzo ogólny i zmieści się w nim wszystko od gravela po enduro. Pomocne mogłyby być jakieś dane z zarejestrowanych, referencyjnych przyjazdów. Również przydatne mogłyby być informacje dotyczące Twojego zaplecza serwisowego lub informacja na temat serwisu w którym będziesz ten rower obsługiwał. Edytowane 1 godzinę temu przez KSikorski Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi