gnomon69 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) Witam. Chciałbym kupić kolejną ramę do złożenia roweru na kołach 29. Mój wybór padł na Eccentric-a albo Primala w nowym roczniku. Przekonuje mnie Dartmoor. Ns ciężko dostępny. Wcześniej miałem Horneta 2020 na kołach 26 i 27,5 , Primala 2021 27,5. Idę w 29. Nigdy nie jeździłem na takich kołach. Używek nie ma za wiele. Wolę kupić nową. Na razie czekam aż się pojawi nowa kolekcja. Jestem ciekawy czy ktoś jezdzi na ramię z aliexpress która przypomina geometrycznie i wizualnie Primala 2025. Tu nie chodzi w żaden sposób o pieniądze tylko wypróbowanie z czystej ciekawości. Rower nie będzie katowany. Będzie jezdzony dookoła komina po leśnych ścieżkach. Dziękuję za odpowiedzi. Edytowane 2 godziny temu przez gnomon69 Cytuj
NerfMe Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ani Eccentric ani Primal to nie są rowery trialowe. Pytanie czy potrzebujesz roweru trailowego jak nie zamierzasz go katować. Cytuj
gnomon69 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Chciałbym złożyć taki rower. Są to sztywne rowery trialowe. Poradzi sobie też na ścieżkach. Cytuj
KSikorski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Rower trialowy nie ma siodełka i służy do innej jazdy niż rower trailowy (szlakowy vel ścieżkowy). Cytuj
gnomon69 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu O kurde rzeczywiście. Dobrze myślałem źle napisałem. TRAIL ☝️ przepraszam za grubą pomyłkę. Cytuj
Galvatron Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu Ramy z Ali sobie podaruj, bo ich niskie ceny wynikają z oszczędzania na jakości, a jak Ci pęknie, to nie masz szans na nową w ramach gwarancji (nie będziesz wysyłał uszkodzonej ramy do Chin). Primal to pewna, pancerna konstrukcja, a w razie czego masz gwarancję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi