soulafein Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Witam. Zakupiłem używany amor RockShox Recon 351 Solo Air na koła 26. Zacząłem powoli go rozbierać i w oczy rzucił mi się stan górnych lag. Czy coś można z tym zrobić? Wodny papier ścierny, żeby nie pozdzierać reszty a wyrównać? Nie wiem jak dalej będzie z amorem jak dobiorę się do komory powietrznej i tłumika, ale chcę reanimować ten amor, w projekcie retro MTB XC 26 dla dziecka, które i tak nie będzie skakało Cytuj
chudzinki Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Kupiłeś go jako uszkodzony? Nie było tego widać przed rozebraniem? Cytuj
soulafein Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Kupiłem opisany jako sprawy, na zdjęciach nie było widać lagów bo te przetarcia dopiero widoczne były po rozmontowaniu, dolne golenie opisano jako porysowane (true). Z racji tego, że osoba nie odpowiada na dalsze pytania to jednak nie do końca było uczciwe. Raczej kiepsko był serwisowany. Natomiast moje pytanie co z tym fantem można jeszcze zrobić. Pomyślałem o wodnym papierze, żeby choć trochę wyrównać, mam narzędzia, smary i mogę się pobawić. I chciałbym uzyskać informacje co najwięcej (oprócz wymiany) można zrobić. Cytuj
chudzinki Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nieźle... Jeżeli są tam wżery to kiepsko to widzę bez uzupełnienia ubytków. Jeżeli to narośl to możesz próbować wodnym, bo gorzej nie będzie 🙂. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi