mlody770 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Dzień dobry. Pacjent to Trek Top Fuel 9.9 rok 2019 albo 2020 . Objawy - zatarte, ale obracające się i hałasujące łożyska plus połamane te pierścienie na osi korby. Korba to Truvativ Dub Szerokość mufy 92 Średnica osi korby 28,99 Proszę o pomoc szanownych użytkowników forum o doradzenie mi jaki mam tam zainstalować suport ( najlepiej model ). Bo na dwóch największych infoliniach, panowie i panie nie potrafili tego zrobić. Na C.R. pan się motał i zaproponował coś co jest dostępne za 10 dni a jak chwilę poszukałem na własną rękę to wydaje mi się. że znalazłem coś z taką samą specyfikacją. Proszę o pomoc bo jest to trochę trudniejsze niż myślałem. Cytuj
cervandes Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Jeszcze by się przydała wiedza odnośnie średnicy osadzenia press fita. Zakładając, że 41mm, to wtedy chyba ten: https://sklep.token-polska.pl/suport-bb4129sr-p-603.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi