Pietrash Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Cześć wszystkim? Mam pytanie odnośnie amortyzatora FOX, dodam że jest to mój pierwszy amortyzator tej marki. W nowym rowerze kupionym online mam problem z zaciskiem hamulcowym, nie można go ustawić w takiej pozycji aby nie ocierał o tarczę. Dzisiaj podszedłem do tematu jeszcze raz i po zdemontowaniu całego zacisku zobaczyłem coś czego wczoraj nie zauważyłem, a mianowicie amortyzator ma chyba naprawiany otwór pod śrubę zacisku? Czy może to być problemem w precyzyjnym ustawieniu zacisku, oraz czy to normalne że w nowym rowerze montuje się naprawiany amortyzator? c Cytuj
cervandes Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Moim zdaniem nie pytaj tutaj, pytaj Gregorio, Spider Suspensions itp. Cytuj
Mod Team sznib Napisano 2 godziny temu Mod Team Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Pietrash napisał: nie można go ustawić w takiej pozycji aby nie ocierał o tarczę. Czy tarcza ma bicie? Cytuj
Pietrash Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Gdy kręciłem kołem i świeciłem lampką na zacisk to można zaobserwować bicie tarczy. Cytuj
Mod Team sznib Napisano 2 godziny temu Mod Team Napisano 2 godziny temu Większość tarcz ma bicie, ale zazwyczaj na tyle małe ze da się zacisk wyregulować. Ale czasem na tyle duże że się nie da. \jeśli z tyłu jest ok i tarcze tej samej wielkości możesz tarcze podmienić i zobaczyć jaki to da rezultat. Cytuj
Pietrash Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Z tyłu jest cisz i działa idealnie, niestety tarcza z tyłu to 180. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi