szamysz83 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Znajomy chce mi podrzucić trenażer Elite Novo Force, żebym mógł sobie sprawdzić czy kręcenie w domu jest dla mnie Poszukuję jakiejś sprawdzonej i w miarę cichej opony do tego Elite. Mam stary rower na kołach 26 cali, obręcz Alexrims MD 21 o szerokości wewnętrznej 21mm i właśnie na nim chciałbym kręcić w domu. Poleci ktoś jakiś konkretny i srawdzony model opony? Cytuj
nossy Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Ja miałem schwalba niebieską pod trenażer i było oki...z novo forcem oczywiście. Cytuj
szamysz83 Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu (edytowane) O tej Shwalbe Insider i ja pomyślałem. @nossy a jak ogólnie oceniasz ten trenażer? Da radę coś sensownie na nim pokręcić? Wiem nie ma pomiaru mocy, ale wg tętna i kadencji też da jakiś plan wyrzeźbić. Edytowane 3 godziny temu przez szamysz83 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi