sadistik11 Napisano Sobota o 16:49 Napisano Sobota o 16:49 Cześć, Składam rower i mam problem z prawą klamką st rx600 11 rzędowa. Otóż ma nie ma opcji, żeby wrzuciła na 11 przełożenie do góry. Na całkowicie poluzowanej lince jest ok, normalnie widać pod gumą końcówkę linki, klikam w górę, 10 razy ok, ale 11 razu nie ma szans wbić. Klamka nowa, z centrumrowerowe To mój pierwszy raz z klamkomanetkami, robię coś nie tak czy jest wadliwa? Cytuj
JWO Napisano Sobota o 16:54 Napisano Sobota o 16:54 Zobacz L i H, ktore ograniczaja od gory i dolu zakres przerzutki. Cytuj
Mod Team sznib Napisano Sobota o 16:54 Mod Team Napisano Sobota o 16:54 Cytat klikam w górę, 10 razy ok No i prawidłowo. Klikasz 10 razy plus pierwszy bieg na którym był łańcuch przed klikaniem -11. 1 2 Cytuj
sadistik11 Napisano Sobota o 17:04 Autor Napisano Sobota o 17:04 (edytowane) 17 minut temu, JWO napisał: Przerzutka może wejść, ręką ja posunę dalej. @Sznib kurna, faktycznie XD przygrzało mi dziś to słońce chyba.. Zaraz zarzucę łańcuch, może to kwestia po prostu napięcia i dam znać Jest git, jestem debilem, temat do zamknięcia. Edytowane Sobota o 17:11 przez sadistik11 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi