Greg1 Napisano 4 Sierpnia Napisano 4 Sierpnia Co znaczy: 48 minut temu, Irrrvv napisał: Mimo wszystko pozycja w DS3 jest lepsza po kątem ułożenia rąk Co Ci nie pasuje? Co jest nie tak? Drętwieją? Czy tak po prostu Ci nie pasuje? Cytuj
Irrrvv Napisano 4 Sierpnia Autor Napisano 4 Sierpnia Bolą nadgarstki, bo wyginam łapy w „L” za bardzo Cytuj
Greg1 Napisano 4 Sierpnia Napisano 4 Sierpnia To zacznij od gripów ergonomicznych, np. Ergon GP1 lub takie z rogami Ergon GP2 lub z dłuższymi Ergon GP3 (które też trzeba prawidłowo ustawić) i prawidłowego ustawienia klamek hamulcowych Cytuj
Eathan Napisano 4 Sierpnia Napisano 4 Sierpnia 3 godziny temu, Irrrvv napisał: A może kupić rękawice z jakimiś wstawkami? Która coś doradzi? Rękawiczki z żelem to zły kierunek. One dodatkowo powodują ucisk i drętwienie. 1 Cytuj
Irrrvv Napisano 4 Sierpnia Autor Napisano 4 Sierpnia Jednak wydaje mi się, że kierownica jest za daleko. Dlatego albo skrócę mostek albo dam regulowany. Rower jest na pewno mniej wygodny niż mój stary góral. W Treku DS3 rozstaw ramy to 40.1, kiera ma wznios 15 st. natomiast w Heist x7 to 44,0 i kiera dłuższa i wznios 6 stopni. Dlatego zakładam, ale może się nie znam, że mostek regulowany albo chociaż krótszy poprawi mi komfort. Cytuj
asdasd Napisano 5 Sierpnia Napisano 5 Sierpnia https://www.wysepka.pl/rowery-crossowe/15292-33030-rower-crossowy-ktm-x-life-action-m.html#/575-rozmiar-56/3338-kolor-flaming_black_silver_mattorange_matt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi