Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Proszę o poradę w temacie wyboru odpowiedniego dla mnie roweru. 
Nie mam dużego doświadczenia rowerowego, stąd też nie potrzebuję produktu z górnej półki, oscyluje w okolicach 2 tysięcy zł. 
Zależy mi na rowerze, który będę mogła wykorzystywać na codzień (ale nie codziennie) w sposób bardziej sportowy (wypady za miasto), ale chciałabym móc parę razy do roku zabrać rower na parodniowy wyjazd z sakwami (ale niedużym załadunkiem). Jaki typ będzie odpowiedni? 

Plus co sądzicie o tym modelu, czy da radę? 
Mam na myśli decathlonowski rower crossowy Riverside 500 z hamulcami tarczowymi, niestety nie umiem wkleić linka 

jednoczesnie, czy ten rower będzie w porządku w rozmiarze ramy M przy wzroście 163 cm? 

z góry dziękuję za pomoc i rady 

Edytowane przez rowerowylaik27
  • rowerowylaik27 zmienił tytuł na [2000] Jaki typ roweru wybrać
Napisano

Rower ten jest całkiem poprawny w tym budżecie.  Ponieważ jesteś kobietą, nie przekonuje mnie rozmiar M dla Ciebie, przy tym wzroście zdecydowanie brałbym S, ponieważ M będzie zbyt długie.

Napisano (edytowane)

Najpierw czytać (wyszukiwarka tu działa) - potem pisać /pytać  :)

rower crossowy, rama 17" niezależnie czy damka czy nie.

lazaro elitary V3, spartacus cross 3.1, kands CRS 1200  - najtańsze oferty sobie wyszukasz

Edytowane przez Pablo59
Napisano

Nie chcę mi się teraz szukać ale rozejrzyj się za Attabo Sano 4.0, moim zdaniem ciężko o coś lepszego w budżecie do 2000 obecnie. Cues 1x9, hydrauliczne heble.