nctrns Napisano 1 Lipca Napisano 1 Lipca Ciekawa sytuacja wczoraj. Źle wyszło mi wskoczenie na krawężnik i przywaliłem dość mocno w niego tylnym kołem. Zaraz po uderzeniu tylna przerzutka zrzuciła mi łańcuch na najmniejszą koronkę a prawa manetka, zamiast zmieniać tył, zmieniała przód. Lewa manetka działała zgodnie z oczekiwaniami. Po chwili zatrzymałem się, połączyłem się z E-Tube, w trybie regulacji przerzutki zmieniłem parę razy przełożenie, po rozłączeniu wszystko działało ok. Spotkał się ktoś z was z czymś podobnym? Cytuj
Mandoleran Napisano 1 Lipca Napisano 1 Lipca Moje Di2 ( GRX ) same z siebie ześwirowało. Przerzutka tylna automatycznie wskakiwała na najmniejszą koronkę i już nic nie szło robić, tylko przez urządzenie diagnostyczne szło ją z powrotem uruchomić - tyle że tylko to było na chwilę, bo po jakimś czasie znowu się krzaczyło. U mnie nie było żadnego dzwona, zalania, nic!! Same z siebie zdechło, trzeba było wymienić na nowe. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi