PeresKTM Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Cześć wszystkim myślę nad wymianą mojego rock shox judy ostatni element układanki i mam dylemat Sid czy Fox może ktoś się wypowie co lepiej wziąć Rock Shox Sid Selec SL 100 numer fabryczny 32T10411032 Fox Performance 32 SC Step-Cast 100 numer fabryczny 1071714-0009-T po numerkach można sobie zobaczyć jaki tłumik i ogólnie dane amortyzatora dzięki wielkie za pomoc Cytuj
Dokumosa Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu SID Select ma awaryjny tłumik, jeśli padnie to jedyna opcja naprawy to wsadzenie tam chargera (~200EUR). Fox 32 SC jest bardziej wiotki niż judy. Jeśli SID to co Select+ albo Ultimate. Z FOXa 34 float performance grip (2). 1 Cytuj
Thomass13 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu (edytowane) A czy chodzi o rock shox-a sid sl debonair? Edytowane 20 godzin temu przez Thomass13 Cytuj
Dokumosa Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Wszystkich sidów z tłumikiem Charger RL. W przypadku tłumików Rush jest podobnie ale można go naprawić za pomocą odpwoedniego elementu dostępnego u dostawców trzecich. Cytuj
Talrand Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowane) A taki Fox 32 BD.de jak wypada w kategorii cenowej do 2k pln? Szukam lekkiego widelca do lekkiego XC, poza wiotkością Foxów 32 coś mu dolega? Edytowane 11 godzin temu przez Talrand Cytuj
Dokumosa Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Jeśli nie będzie ci przeszkadzała jego wiotkość to będzie lepszy niż większość SIDów SL. Cytuj
PeresKTM Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Czyli SID o takich numerach 22T21671813 był by już okej ? W dobrej cenie mógł bym go kupić jest to wersja z 35mm goleniami cięższa ale i tak prawie 800 gram lżejsza niż judy Cytuj
Galvatron Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu To jest wersja Select, czyli z kiepskim tłumikiem. Jeśli SID, to tylko Select+/Ultimate. Cytuj
PeresKTM Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Ultimate 29 100 skoku za 2599 dobra cena ? Cytuj
Dokumosa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowane) Jak dla mnie słaba nawet jak za charger 3.1. Ale w stosunku do sugerowanych - całkiem niezła. Zakładam, że to nowy widelec z ważną gwarancją (wersja BOX). Edytowane 5 godzin temu przez Dokumosa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi