Troglodyta Napisano 3 Czerwca Napisano 3 Czerwca Witam Mam plik gpx z zawodów z zeszłego roku. Teraz chciałbym ten plik w jakiś magiczny sposób wrzucić w komputer / telefon / aplikację i zrobić trening w dumu na moim Wahoo Kickr, oczywiście trenażer powinien sam dopasować obciązenie w oparciu o dane z pliku.gpx. Ktoś ma pomysł lub wiedzę jak to zrobić ? Pozdrawiam Łukasz Cytuj
KSikorski Napisano 3 Czerwca Napisano 3 Czerwca Nie wiem jak w wahoo, ale garminowi można z poziomu dwóch kliknięć kazać odwzorować dowolny kurs na trenażerze. Jeśli nie wymyślisz jak to zrobić w wahoo to kup jakiegoś edge`a zgodnego z trenażerem smart z rozbitą szybką za 100zł i problem rozwiązany. Cytuj
Troglodyta Napisano 3 Czerwca Autor Napisano 3 Czerwca (edytowane) mam garmina fenixa 7 pro na ręce, wahoo roam licznik , trenażer Wahoo Kickr, więc jeśli może to zrobić licznik garmina to może to zrobić zegarek garmina. Pytanie jak to zrobić ? Edytowane 3 Czerwca przez Troglodyta Cytuj
KSikorski Napisano 3 Czerwca Napisano 3 Czerwca https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/GUID-C001C335-A8EC-4A41-AB0E-BAC434259F92/PL-PL/GUID-5956B2AD-038A-4998-860B-032081F18F61.html Cytat Na tarczy zegarka naciśnij START. Wybierz Rower stacj.. Przytrzymaj MENU. Wybierz Opcje intel. trenażera. Wybierz opcję: Wybierz opcję Swobodna jazda, aby rozpocząć jazdę. Wybierz Wykonaj trening, aby zrealizować zapisany trening (Treningi). Wybierz Podążaj kursem, aby zrealizować zapisany kurs (Kursy). Oczywiście wcześniej musisz otworzyć tego gpx w garmin connect i zapisać jako kurs. Cytuj
Troglodyta Napisano 4 Czerwca Autor Napisano 4 Czerwca super -wielkie dzięki za pomoc w tej sprawie. wieczorem wszystko sprawdzę Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi