Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam plik gpx z zawodów z zeszłego roku. Teraz chciałbym ten plik w jakiś magiczny sposób wrzucić w komputer / telefon / aplikację  i zrobić trening w dumu na moim Wahoo Kickr, oczywiście trenażer powinien sam dopasować obciązenie w oparciu o dane z pliku.gpx.

Ktoś ma pomysł lub wiedzę jak to zrobić ?

Pozdrawiam

Łukasz 

Napisano

Nie wiem jak w wahoo, ale garminowi można z poziomu dwóch kliknięć kazać odwzorować dowolny kurs na trenażerze. Jeśli nie wymyślisz jak to zrobić w wahoo to kup jakiegoś edge`a zgodnego z trenażerem smart z rozbitą szybką za 100zł i problem rozwiązany.

Napisano (edytowane)

mam garmina fenixa 7 pro na ręce, wahoo roam licznik , trenażer Wahoo Kickr, więc jeśli może to zrobić licznik garmina to może to zrobić zegarek garmina. Pytanie jak to zrobić ?

Edytowane przez Troglodyta
Napisano

https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/GUID-C001C335-A8EC-4A41-AB0E-BAC434259F92/PL-PL/GUID-5956B2AD-038A-4998-860B-032081F18F61.html

Cytat
  • Na tarczy zegarka naciśnij START.
  • Wybierz Rower stacj..
  • Przytrzymaj MENU.
  • Wybierz Opcje intel. trenażera.
  • Wybierz opcję:
    • Wybierz opcję Swobodna jazda, aby rozpocząć jazdę.

• Wybierz Wykonaj trening, aby zrealizować zapisany trening (Treningi).

• Wybierz Podążaj kursem, aby zrealizować zapisany kurs (Kursy).

Oczywiście wcześniej musisz otworzyć tego gpx w garmin connect i zapisać jako kurs.