Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam jestem posiadaczem roweru chopper Big Mo z USA i niestety zrobiłem głupotę ponieważ chciałem wymienić kierownicę a nową bo tamta była uszkodzona i zdarty lakier z niej był i wyrzuciłem starą z tym wszystkim i teraz mam problem bo nie wiem jak dobrać kierownicę do niego bo ona jest zupełnie inna niż rowerowa zwykła i musi się trzymać na 4 śrubach bo one trzymają kierownicę i teraz jest pytanie czy jest jakiś zamiennik który by pasował do tego roweru chopper bo chciałbym na nim jezdzic ale nie mam kieorwnicy i nie wiem jak ją dorobić.Proszę kogoś o pomoc podpowiedz.Pozdrawiam Serdecznie Piotr oraz podsyłam zdjęcia jego.

IMG_20250529_161128_Easy-Resize.com.jpg

IMG_20250529_161121_Easy-Resize.com.jpg

IMG_20250529_161115_Easy-Resize.com.jpg

IMG_20250529_161111_Easy-Resize.com.jpg

Napisano (edytowane)

Dla mnie to ty nie masz mocowania uchwytu kierownicy (zapewne montowanego na 4 śruby)  a sama kierownica to już dowolna jak ta poniżej
Tu widać coś co zastepuje mostek w rowerze , srebrne i na tym montowana jest kierownica

to taka moja diagnoza po obejrzeniu zdjęć tego roweru na internecie

Marketplace – Chopper Bigmo California G Series Low Rider Bike Bicycle for DREAM RESTORE PROJECT | Facebook
image.png.56d7e51cda365bbf14ee98585e25535e.png

image.png.23c4ffeb86a3202cf596a3a42444a53b.png

Edytowane przez mocart
Napisano

Ale chodzi o to że nie mogę znalezc tych uchwytow do mocowania kierownicy wiec nie wiem czym to zastapic.

bo to mocowane po dwie sruby razem 4 sruby do tych uchwytow

Moze ktos ma jakis sposob do tego co zrobic czy przerobic to jakos itp