mik90 Napisano 14 Maja Napisano 14 Maja Kupiłem gravel Kellys Soot 30. Mam pytanie jak ustawić ustawienie/nachylenie kierownicy? Nie mam doświadczenia z barankiem i nie wiem jak ustawić ta kierownicę. I pytanie czy jest możliwość podniesienia kierownicy? Cytuj
Mihau_ Napisano 14 Maja Napisano 14 Maja Cytat Mam pytanie jak ustawić ustawienie/nachylenie kierownicy? Nie mam doświadczenia z barankiem i nie wiem jak ustawić ta kierownicę. Wyjściowo ustaw tak, żeby miejsce chwytu na klamkomanetce było równolegle do podłoża Cytat I pytanie czy jest możliwość podniesienia kierownicy? 1. Po co? 2. To zależy od tego jak masz to ustawione obecnie. Cytuj
mik90 Napisano 14 Maja Autor Napisano 14 Maja 3 godziny temu, Mihau_ napisał: Wyjściowo ustaw tak, żeby miejsce chwytu na klamkomanetce było równolegle do podłoża 1. Po co? 2. To zależy od tego jak masz to ustawione obecnie. No właśnie jeżeli miałem trochę pochyloną do przodu a raczej nie było to jeszcze równolegle do podłoża to muszę wtedy mieć ręce prawie na sztywno na całkowitym wyproscie, a chyba powinny być lekko ugięte? Myślałem że podnosząc lekko kierownice zniweluje to co wyżej opisałem. Cytuj
Mihau_ Napisano 14 Maja Napisano 14 Maja Cytat to muszę wtedy mieć ręce prawie na sztywno na całkowitym wyproscie Nie musisz, pochylasz się i masz ugięte, problem nie leży w rowerze Cytuj
mik90 Napisano 15 Maja Autor Napisano 15 Maja To mój pierwszy gravel. Muszę tez jakby nauczyć się nim jeździć więc biorę to również pod uwagę. Cytuj
Greg1 Napisano 15 Maja Napisano 15 Maja Wczoraj widziałem gościa, który tak mocno zapierał się na rękach, że aż były przegięte w drugą stronę. Bolało od samego patrzenia... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi