Ponurak Napisano Wtorek o 12:39 Napisano Wtorek o 12:39 (edytowane) Witam co lepiej kupić, założenie jest takie że ma to być rower głównie do jazdy na drogach polnych czy ścieżkach leśnych na trasy 30-50km Edytowane Wtorek o 12:41 przez Ponurak pomyłka Cytuj
revolta Napisano Wtorek o 15:25 Napisano Wtorek o 15:25 Ciężki temat odpowiedzieć za kogoś Jeżdżę sztywnym mtb , kupiłem gravela i szybko sprzedałem dla mnie baranek w terenie to porażka ale to dla MNIE tak więc głos na crossa Cytuj
WaGiant Napisano Wtorek o 15:39 Napisano Wtorek o 15:39 Jeśli jeździłeś już na rowerze z baranem to sam wiesz czy ci odpowiada, jeśli nie jeździłeś to wybór crosa będzie bezpieczniejszy . Jeśli chcesz szybko śmigać w dość pochylonej pozycji to gravel będzie lepszy . Jeśli bardziej cenisz komfort albo szukasz roweru do rekreacji to lepiej kup crossa. Za 3 tyś powinieneś znaleźć już dość dobrego crossa , gravele przeważnie były droższe więc jeśli to znajdziesz jakiś podstawowy model . Nie wiem jak teraz ale kiedyś można było w decthlonie wypożyczyć gravela . Cytuj
Ponurak Napisano Wtorek o 16:33 Autor Napisano Wtorek o 16:33 (edytowane) https://lazaro-bike.pl/sklep/lazaro-quantum-v4-męski-2025_pid=520 tu całkiem fajnie wygląda, już na deore co w tej cenie nie jest jeszcze takie oczywiste, ma ktoś opinie o tym producencie? bo dużo o nim opini nie ma Edytowane Wtorek o 16:36 przez Ponurak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi