Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Napisano

@abba1 @NerfMe

Rower jest rewelacyjny, moim zdaniem zdecydowanie opłacało się go kupić. Pozycja dla mnie bardzo wygodna, (dosyć podobna do mojego poprzedniego roweru (Scott Aspect)) Jeździ się genialnie. Zakochałem się w nim hehe ;)

1000056623 (6).jpg

• +1 pomógł 3
Napisano
5 minut temu, Thomass13 napisał:

Czemu ten tylni trójkąt gorny tak dziwnie zaprojektowali ?

Wg. Ghosta jest na tyle elastyczny, że będzie on amortyzował mikrodrgania. 

Napisano

Z wyglądu mi się mega podoba. Znowu się pokazał rozmiar L i się zastanawiam ponownie nad nim. Mam jeszcze na głowie Trek Supercaliber 9.8 gen2 jak dorzucę 800e

Napisano (edytowane)

@CzayenDaj znać jak wybór bo też się nad nim od tygodnia zastanawiam , ile wyszło cię finalnie zamawiając jak długo czekałeś + jak się jeździ. 

Nie chce zaczynać nowego tematu, ale jak ktoś jest w stanie pomóc w doborze sprzętu to chętnie kupie flache !  189cm waga 101kg , no i sam właśnie szukam czegoś i ostatnio poluje na Ghosta Lectora , na pewno ktoś znajdzie się kto ma większe doświadczenie ! 

Edytowane przez WojciechW
Napisano

@WojciechW Finalnie wyszedł mnie 9190zł (ale tu przyznaje, że popełniłem błąd i zamiast zapłacić Revolutem, zapłaciłem moją polską kartą i bank doliczył mi 430zł prowizji za przewalutowanie, z czego nie zdawałem sobie sprawy), wiec można zejść do 8752zł.
Czekałem dość długo bo 13 dni. Myślałem, że zniosę jajko ;) 
Tak jak pisałem już wyżej rowerek rewelacyjny, jeździ się cudownie.

Niestety z tego co widzę znów go nie ma na stanie. 

Napisano

@Czayen 

Tak właśnie to widzę – może ktoś jeszcze pomoże coś znaleźć za granicą. Nawiasem mówiąc, ten pierwszy link, który wrzucałeś z WM Bikes, zauważyłem, że dotyczy sklepu w moim mieście – Rzeszowie, więc pewnie się tam wybiorę.
Wiem, że masz już większe porównanie – na początku, kiedy na coś długo się czeka, to człowiek i tak patrzy na to przez różowe okulary, niezależnie od plusów czy minusów.

Cena wygląda bardzo dobrze – teraz widzę, że w WM Bikes jest 6999 zł i co najważniejsze, dostępny w rozmiarze XL, a to obecnie największy problem.
Dzięki wielkie za odpowiedź, naprawdę doceniam!

Napisano (edytowane)

Zawsze taki zakup wiąże się z emocjami pozakupowymi oczekiwaniem kiedy on przyjdzie😊. Tylko każdy rower wymaga sprawdzenia po zakupie. Jak serwis zerowy amortyzatora, sprawdzenie połączeń, sprawdzenie sterów i ewentualne ich dosmarowanie. Wiem jak producenci przykładają się do takich rzeczy (czyli wogole)

Edytowane przez Thomass13