NerfMe Napisano 26 Marca Napisano 26 Marca Spoko, udanej jazdy i daj znać jak wrażenia i pozycja na tym rowerze. Cytuj
abba1 Napisano Czwartek o 13:02 Napisano Czwartek o 13:02 @Czayen I jak rower, opłacało się kupić? Cytuj
Czayen Napisano Czwartek o 13:10 Autor Napisano Czwartek o 13:10 @abba1 @NerfMe Rower jest rewelacyjny, moim zdaniem zdecydowanie opłacało się go kupić. Pozycja dla mnie bardzo wygodna, (dosyć podobna do mojego poprzedniego roweru (Scott Aspect)) Jeździ się genialnie. Zakochałem się w nim hehe 3 Cytuj
michalr75 Napisano Czwartek o 13:15 Napisano Czwartek o 13:15 Stopkę pchać w takiego ścigacza, no nie wierzę To jest rower wyścigowy a nie do jazdy po bułki Cytuj
Thomass13 Napisano Czwartek o 14:30 Napisano Czwartek o 14:30 Czemu ten tylni trójkąt gorny tak dziwnie zaprojektowali ? Cytuj
michalr75 Napisano Czwartek o 14:33 Napisano Czwartek o 14:33 Pewnie żeby lepiej pracował, ale pytałbym w centrum rozwoju firmy Ghost a nie na forum 1 Cytuj
Czayen Napisano Czwartek o 14:37 Autor Napisano Czwartek o 14:37 5 minut temu, Thomass13 napisał: Czemu ten tylni trójkąt gorny tak dziwnie zaprojektowali ? Wg. Ghosta jest na tyle elastyczny, że będzie on amortyzował mikrodrgania. Cytuj
abba1 Napisano Czwartek o 16:38 Napisano Czwartek o 16:38 Z wyglądu mi się mega podoba. Znowu się pokazał rozmiar L i się zastanawiam ponownie nad nim. Mam jeszcze na głowie Trek Supercaliber 9.8 gen2 jak dorzucę 800e Cytuj
Thomass13 Napisano Czwartek o 17:20 Napisano Czwartek o 17:20 Najważniejsze to żeby rower który kupujemy nam się podobał. Osobie która nią będzie jeździć 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi