pawela25 Napisano 26 Kwietnia Napisano 26 Kwietnia Zgłosiłem ten problem do igpsport. Mają dać odpowiedź jak rozpoznają sprawę. Wedle mnie to nawigazja jesli jest to trasa po punkcje to niepowinno być tak, że się gubi skoro gpx jest podzielony na punkty. Pal go licho jak jedziesz rekreacyjnie a jak ktoś jeździ już na ultra to traci czas. Dzięki za odpowiedź. Cytuj
boogeyman Napisano 27 Kwietnia Autor Napisano 27 Kwietnia (edytowane) @keltu Tak, wchodzisz w menu i wybierasz "stop course" Edytowane 27 Kwietnia przez boogeyman Cytuj
pierozek01 Napisano 6 Maja Napisano 6 Maja Hej, właśnie kupiłem bsc300 i niestety mam pewien problem. Kiedy próbuję odpalić jakąkolwiek trasę GPX pokazuje czarny ekran i co jakiś czas wyskakuje mi informacja "waiting for gps". Map nie aktualizowałem, są te które przyszły od chińczyka. W ustawieniach mam zaznaczone 5 opcji GPS. Czy miał ktoś podobną sytuacje? Cytuj
Miczel00 Napisano 7 Maja Napisano 7 Maja (edytowane) @pierozek01 Hej, u mnie chyba ten sam problem. Czarny ekran + waiting for gps. Ogólnie chciałem sobie też wgrać mapę z oficjalnej strony iGPSSPORT ale nie wykrywa mi urządzenia po podłączeniu usb do PC. Próbowałem na innych PC i to samo, więc problem od strony licznika. Edytowane 7 Maja przez Miczel00 Cytuj
keltu Napisano 7 Maja Napisano 7 Maja (edytowane) @Miczel00 Spróbuj z innym kablem, u mnie ten dołączony do licznika to mega dziadostwo kabelek od telefonu bez problemu wykrył licznik na kompie i dało się przesyłać. No i pamiętajcie że licznik w celu przesyłania plików podłączamy do kompa wyłączony. Czarny ekran to obstawiam brak albo źle wgrane mapy. Mapy ściągacie stąd: https://suport.en.igpsport.com/product/suport/all?language=pl Edytowane 7 Maja przez keltu Cytuj
keltu Napisano 15 Maja Napisano 15 Maja Komuś jednak udało się skompilować mapy nie tylko dla BSC300 ale też igs630s.. znalezione na Pepperze w opisie: https://www.pepper.pl/promocje/nawigacja-rowerowa-igpsport-bsc300-1044397 Przy okazji jest też temat na Reddicie: Cytat Jeśli ktoś jest zainteresowany to wygenerowane zostały mapy w 2 plikach (Czechy i Polska) data 24.04.2025 mega.nz/folder/RasnBQ7D oraz z podziałem na województwa tak jak oryginał mega.nz/folder/4etShJZR Podział wygląda następująco: PL01 - Dolnośląskie (Lower Silesia) PL02 - Kujawsko-Pomorskie (Kuyavian-Pomeranian Province) PL03 - Łódzkie (Łódź Voivodeship) PL04 - Lubelskie (Lublin Province) PL05 - Lubuskie (Lubusz Voivodeship) PL06 - Małopolskie (Lesser Poland Voivodeship) PL07 - Mazowieckie (Masovia) PL08 - Opolskie (Opole Province) PL09 - Podkarpackie (Carpathian Province) PL10 - Podlaskie (Podlachet) PL11 - Pomorskie (Pomeranian Voivodeship) PL12 - Śląskie (Silesia Province) PL13 - Świętokrzyskie (Santa Croce) PL14 - Warmińsko-Mazurskie (Warmia-Masurian Province) PL15 - Wielkopolskie (Greater Poland Voivodeship) PL16 - Zachodniopomorskie (West Pomeranian Voivodeship) 1 Cytuj
boogeyman Napisano 15 Maja Autor Napisano 15 Maja Widzę na pepperze że grube promki były. Za 490zł z dwoma czujnikami, uchwytem, casem to prawie jak za darmo Dzięki za linka do mapek, kiedyś próbowałem samemu ogarnąć ale coś mi nie szło. Te z linków działają, porównując z ostatnimi oficjalnymi, prawie dwa razy większe. No i ronda w końcu okrągłe! 😆 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi