nctrns Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Po ant+ bez problemu połączysz z dwoma komputerkami. Pasek na ekranie powinien być w każdym komputerku obsługującym radar. Prędkość aut z tego co kojarzę da się zrobić tylko dzięki polu danych ConnectIQ, może da się zrobić coś podobnego na Karoo, bo on też ma swój system "rozszerzeń". Nie kojarzę, by inne komputerki miały taką funkcjonalność wbudowaną. Zmiana trybów oświetlenia powinna być możliwa na każdym komputerku obsługującym światła po ant+. SBL nie wrzuca nic do Varii, tylko automatyzuje komendy wysyłane na bieżąco do urządzenia przez komputerek. Ponownie, może jest podobna opcja w Karoo - musisz zrobić research. 1 Cytuj
Rybus85 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Mają prędkość zbliżających się aut. Jak miałem Magene to więcej widgetów było niż w Garmin 1040. Tutaj też raz udało mi się ustawić,ale potem coś poprzestawiałem i znaleźć nie mogłem ^^ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi