Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapraszam na relację z moich pierwszych 200 km na rowerze, które przejechałem wokół Jeziora Genewskiego + w Szwajcarii (a w zasadzie na część pierwszą relacji).

Mimo że miejscami trasa była dość monotonna, a przez jej większość wiał dość silny wiatr w twarz, to z perspektywy czasu mogę powiedzieć że to był epicki przejazd. Nie tylko ze względu na ładne widoczki, ale dlatego że towarzyszyło jemu wiele emocji, ale to zobaczycie i usłyszycie w filmie:

• +1 pomógł 7
Napisano

Bardzo fajna trasa, podoba mi się, jeszcze bardziej podoba mi się że mówisz naturalnie i nie pilnujesz języka😜  😄

Całość dobrze zmontowana bez zbędnych wodotrysków 👍💪🚲

Napisano

Dzięki, cieszę że się podoba. Trochę się jednak pilnuję z językiem, ale czasami się nie da inaczej wyrazić emocji 😅

Napisano

Fajne wideo - i co do treści i w formie :) Ja się bawię w spisywanie i fotografowanie, ledwo przekroczyłem półmetek w sprawozdaniu z wyprawy sakwiarskiej w 2022 r. a czeka jeszcze relacja z zeszłego roku :D 

Mniej więcej rok temu nabyłem GoPro ale montaż wcale nie szybszy, zwłaszcza jak się człowiek uczy; poza tym kilka razy zapomniałem zabrać jak nie kamery to uchwytu do niej 🤣 i tylko była balastem :D 

Czekam na drugą część 👍

Napisano

@spidelli Fajnie że się podoba :) Myślę blog vs blog będą ostatecznie tyle samo czasu pochłaniać. Też widzisz że nie robisz tego na bieżąco, to znaczy że sporo czasu poświęcasz na selekcję i obróbkę zdjęć, dodanie treści i sklecenie całego bloga. Trochę oczywiście trzeba czasu na naukę programu do montowania, ale po prostu trzeba zacząć to robić i z czasem filmy będą lepsze. No i oczywiście trzeba pamiętać o zabraniu kamery i baterii :D Powodzenia z blogiem i/lub vlogiem :) 

Co do drugiej części, to krążą słuchy że już jest ;) 

• +1 pomógł 1
  • 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...