cygaret Napisano 2 Stycznia 2024 Napisano 2 Stycznia 2024 Cześć, Szukam czegoś podobnego do starego bullsa street flyera. Sztywny widelec, hamulce v brake, dobrej klasy przerzutki, świetne opony na asfalt, oświetlenie na dynamie. Bez błotników, bagażnika itp. Mógłby ktoś coś sensownego polecić? Cytuj
cygaret Napisano 2 Stycznia 2024 Autor Napisano 2 Stycznia 2024 Co myślicie o tej marce? https://allegro.pl/oferta/rower-miejski-28-tarczowe-21-bieg-aluminiowy-meski-14197308639 Cytuj
Mihau_ Napisano 3 Stycznia 2024 Napisano 3 Stycznia 2024 Cytat Co myślicie o tej marce? https://allegro.pl/oferta/rower-miejski-28-tarczowe-21-bieg-aluminiowy-meski-14197308639 Kupa gruzu. 7 godzin temu, cygaret napisał: Mógłby ktoś coś sensownego polecić? Za 2,5? Nie bardzo, to nie jest budżet na sensowny rower w 2024 roku. Ogólnie to zacząłbym od treka fx, popatrz też na cube nulane, merida speeder Cytuj
Greg1 Napisano 3 Stycznia 2024 Napisano 3 Stycznia 2024 Tak jak pisał kolega wcześniej, ciężko coś doradzić w tym budżecie. Zawsze będzie jakiś kompromis, żeby tak niską cenę osiągnąć. Jednak przewijały się już tutaj rowery w tym budżecie i wskazywane (nie chcę napisać "polecane") były m.in. Lazaro Aero V3 czy Kands Pure. Ale tak jak napisałem, w tej cenie trzeba się pogodzić z wieloma kompromisami, w tym z kiepskim osprzętem, hamulcami, itp. Za 3,5-4 tys. można już znaleźć coś fajnego. Za 2,5 tys. szukałbym używki na olx - w tej cenie można już spokojnie znaleźć jakiegoś fajnego fitnessa typu Cube SL Road (poprzednik Nulane) na dobrym osprzęcie typu Shimano 105, karbonowym widelcu, sztywny h osiach i hydraulicznych hamulcach Cytuj
cinekkk11 Napisano 4 Stycznia 2024 Napisano 4 Stycznia 2024 Spartacus Road Pro lub Lazaro Aero V1, V2 lub V3. Cytuj
Greg1 Napisano 4 Stycznia 2024 Napisano 4 Stycznia 2024 Jak lubisz mieć logo jakiejś znanej firmy na ramie to jeszcze ewentualnie możesz spojrzeć na Treka Dual Sport 2 Gen 4 - teraz na promocjach można wyhaczyć za około 2400 zł Cytuj
cygaret Napisano 14 Stycznia 2024 Autor Napisano 14 Stycznia 2024 Stwierdziłem, że jednak poczekam. Dołożę kasy i kupię nowego cube nulane. Ma dobry osprzęt i podoba mi się wizualnie. Aktualnie w promocji jest za 4000 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi