Skocz do zawartości

[endurance] Dla niedzielnego zjadacza

Piiter

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję szosy endurance nowej, bądź dobrej używki. Macie coś fajnego do podlinkowania?

Wymagania: minimum osprzęt Tiagra, hamulce tarczowe, koła 28", byle nie Kross/Romet

Cena: maks 8500/9000 tyś. polskich złotych

Napisano

no spoko tylko że mój budżet pozwala na więcej więc po co mam patrzeć na oferty do 6k ....?

10 godzin temu, Saint1982 napisał:

Jaki rozmiar dla Ciebie?

To może być ciekawa opcja, ale trzeba byłoby się dobrze wypytać i obejrzeć: https://www.olx.pl/d/oferta/sensa-giulia-g3-disc-105-CID767-IDVJ1ZY.html

Tu masz nówki nieśmigane: https://www.olx.pl/d/oferta/giant-defy-advanced-CID767-IDRpZE2.html

sensy nie chce bo po prostu nie podoba mi się ich design, co do gianta fajny ale do szczecina po odbiór mam za daleko (mieszkam w katowicach). Co do rozmiaru to mam rowne 180

Napisano
31 minut temu, Piiter napisał:

sensy nie chce bo po prostu nie podoba mi się ich design

14 godzin temu, Piiter napisał:

byle nie Kross/Romet

To kup co chcesz i tyle. Nikt ci nie będzie szukał roweru, w którym ma ci się napis i kolorek podobać. 

Napisano
5 godzin temu, Mihau_ napisał:

To kup co chcesz i tyle. Nikt ci nie będzie szukał roweru, w którym ma ci się napis i kolorek podobać. 

a gdzie jest mowa o kolorku bo chyba coś mnie ominęło? to że wykluczam dwóch producentów aż tak się dotknęło i uraziło że taki jad musisz wylewac od razu?

Napisano
Cytat

a gdzie jest mowa o kolorku bo chyba coś mnie ominęło? to że wykluczam dwóch producentów aż tak się dotknęło i uraziło że taki jad musisz wylewac od razu?

Poczytaj czym jest sarkazm. 

2 godziny temu, Saint1982 napisał:

Dobra, ta bianchi to faktycznie ma geo wyścigową, ale reszty bym nie odrzucał, także emondy.

No to jak emondy nie chcesz odrzucać to bianchi i scultura też mogą zostać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...