Molekpl Napisano 7 Sierpnia 2023 Napisano 7 Sierpnia 2023 Szukam manetki XT bez monitorka, znalazłem na Rosebike zestaw lewa i prawa z monitorkami za 45e czyli w cenie jednej prawej u nas - pomijając koszta transportu bo mam brata w niemczech. Pytanie brzmi czy one nie powinny w zestawie mieć tych zatyczek żeby sobie te monitorki usunąć ?
leejoonidas Napisano 7 Sierpnia 2023 Napisano 7 Sierpnia 2023 Jeżeli to jest wersja pudełkowa to są zatyczki bez monitorka w zestawie. Na Allegro możesz kupić same zatyczki po 20pln-w.
Molekpl Napisano 7 Sierpnia 2023 Autor Napisano 7 Sierpnia 2023 Przy okazji to skandal, że manetka xt 12s jest tańsza niż 11 ;O
Maciorra Napisano 7 Sierpnia 2023 Napisano 7 Sierpnia 2023 5 godzin temu, leejoonidas napisał: Jeżeli to jest wersja pudełkowa to są zatyczki bez monitorka w zestawie. Nie wiem czy coś się zmieniło, ale kilka lat temu zatyczkę trzeba było kupować osobno, bo w pudełku jej nie było.
marcesco Napisano 8 Sierpnia 2023 Napisano 8 Sierpnia 2023 Trzy lata temu kupiłem taki zestaw i blendy były w komplecie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.