PawelW84 Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca Cześć. Wczoraj zabrałem się za wymianę tarczy w Rockrider XC 120 z 32T na 34T. Podczas czyszczenia suportu zauważyłem że od strony nie napędowej jest szczelina ( z 3mm) pomiędzy łożyskiem a tą plastikową tulejką uszczelniającą. Tak powinno być, czy czegoś brakuje ?? A może łożysko jest nie wciśnięte do końca ? Z drugiej strony wszystko ładnie chodzi, nic nie strzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Czerwca Mod Team Udostępnij Napisano 1 Czerwca Jak na moje to tam powinien być plastikowy uszczelniacz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 7 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca Na moje też, powinna być tam jeszcze taka 3mm tulejka. Łożyska są dopchnięte do końca, sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi