Skocz do zawartości

[szukam gravela 5-8 tysięcy] głównie asfalt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ok, czyli bez obaw z tym mixem Tiagra-GRX. Po prostu widziałem gdzieś na recenzji, że osoba prezentująca rower raczej nie skomentowała tego na PLUS, stąd moje podejrzenia;) ALE skoro jest Ok, to nie było problemu.  

Który w takim razie według Was będzie najlepszym wyborem, jeśli chodzi o osprzęt?

Napisano

@spidelli odwiedziłem dziś parę sklepów. Mierzony między innymi CUBE ale tam na rower trzeba było czekać, nie byli w stanie powiedzieć jak długo, może sierpień/wrzesień.

Był również NS Bike RAG +1 , jakiś model Rondo oraz Cannodale Topstone 1, ten kosztował już 10k. 

Sklepy otwarte są do godz. 18 a w okolicy akurat miałem jeszcze jeden, sprzedawca rowerów TREK.

Zapytałem od razu na wejściu czy ma coś do polecenia w kwocie +/- 8k ale odpowiedział, że akurat niestety nie ALE może pokazać mi fajną alternatywę 😊

Pokazał mi rower, który mnie zachwycił oraz został zakupiony bez dłuższego zastanowienia za kwotę 7 400 zł. 

Padło na Bianchi VIA NIRONE 7 w kolorze Celeste. 

Dzięki za pomoc!

IMG_3461.jpeg

IMG_3466.jpeg

IMG_3463.jpeg

Napisano

Właśnie stałem przed wyborem między tymi dwoma kolorami:) 

Wybór ostatecznie padł na ten, na pewno troszkę się wyróżnia ale stwierdziłem, że raz się żyje😁

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...