Mod Team KrissDeValnor Napisano 14 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 14 Sierpnia 2022 Jestem w szoku ile rzeczy się zmieściło na kierownicy Sam chyba bym się bał tak zamontować trzeci koszyk (nie wiem, czy jednak kolanem bym nie zahaczał) - tyle, że ja już raczej nie zaliczę takiej "tułaczki", więc nie będzie mi to potrzebne Co do ustników, to nigdy nie miałem takich z zatyczką, za to mam bidon Contigo Devon z klapką, która po naciśnięciu przycisku się otwiera, a ustnik wychodzi (obsługa kciukiem - oczywiście tylko jedną ręką, bo nie może być inaczej) Niby liczy się droga, a nie cel sam w sobie, ale mimo wszystko fajnie, że udało się zmieścić w czasie (tak z ciekawości : liczyłeś ile czasu zostało ?) A te skarpety zdążysz założyć podczas jazdy ? Ogólnie to dość skomplikowane logistycznie przedsięwzięcie - te wysyłki i przepaki... Wiesz ile tego wszystkiego wyszło wagowo ? PS Mam te łatki Lezyne, ale nie używałem, i mam nadzieję, że nie będę musiał, a w każdym razie nieprędko - początkowo myślałem, że brakuje łatki do opon wspomnianej w opisie W tym ciemnym lesie pewnie sam bym się rozpłakał, bo : "Ciemno wszędzie, głucho wszędzie Co to będzie, co to będzie?"...
hulk14 Napisano 15 Sierpnia 2022 Napisano 15 Sierpnia 2022 Gratulacje ukończenia. Ja w analogicznym terminie brałem udział w PGR-ze. Osobiście nie bardzo sobie wyobrażam rozkładanie namiotu w nocy, dlatego też awaryjnie, zamiast namiotu/śpiwora biorę odzież merino.
Nial Napisano 18 Sierpnia 2022 Autor Napisano 18 Sierpnia 2022 Dziękuję ! Z namiotem było tak, że wpadliśmy na pomysł że wyślemy je na pierwszy przepak, gdyby nie było gdzie spać to rozkładamy na pierwszym pit stopie i nie wieziemy tego ze sobą. Ja w ogóle spania już chyba nigdy nie będę brał, tylko liczył na kwatery a awaryjnie bivy NRC... Półtora roku przygotowań. Wiele razy się zastanawiałem, jak będzie wyglądał ten moment. I oto jest. Pierwsza część mojej relacji z 2 pierwszych dni
chopmaz Napisano 10 Października 2022 Napisano 10 Października 2022 @Nial jedziesz też w przyszłym roku?
chopmaz Napisano 10 Października 2022 Napisano 10 Października 2022 To jako uczestnik poprzedniej edycji masz miejsce z marszu W tym roku dłuższa trasa ma mieć podobno ok 400 km. Dzisiaj wyczytałem. Ja chyba wybiorę jednak ta krótsza.
Nial Napisano 11 Października 2022 Autor Napisano 11 Października 2022 Myślę że 400km w porównaniu do 350 to nie będzie problem, o ile przewyższeń będzie mniej a na to się zapowiada, bo odpadają masakryczne Rudawy Janowickie, na których straciłem wręcz godziny targania roweru po korzeniach i bagnie nocą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.