Gość Napisano 16 Marca 2022 Napisano 16 Marca 2022 Jeżeli mają odpowiednią grubość, to nie ma sensu ich wymieniać. Po to jest suwmiarka. Ogólnie mam wrażenie że my jedno, a Ty drugie. Wszyscy Ci już napisali, co na pewno jest do wymiany. A Ty że go umyjesz i się zobaczy. Jaki ma sens ten temat?
dovectra Napisano 16 Marca 2022 Napisano 16 Marca 2022 10 godzin temu, Kamilos88 napisał: Wzrostu mam 187cm a rower ma rame jezeli dobrze pamietam 19" mam problemy z hamulcem tylnym ale generalnie obie tarcze sie nadaja do wymiany a klocki hamulcowe kupilem nowe juz. No właśnie, rower przy tej krosiarskiej geometrii to powinien mieć ok 21 cali Dlatego masz takią wyciągniętą sztycę i mostek o długości Chińskiego muru , że o tysiącu podkładek nie wspomnę. Zas tanów się nad krosem 21 cali albo mtb 19, ale odpowiednio długim.
uzurpator Napisano 16 Marca 2022 Napisano 16 Marca 2022 Zacznij od pedłnego serwisu w kompetentnym warsztacie. Niestety, głównym problemem tego roweru jest posiadacz o kulturze technicznej przeciętnego zjadacza i-phonów. Czy ten amor nie jest aby zapadnięty?
Gość Napisano 16 Marca 2022 Napisano 16 Marca 2022 Jest, już o tym pisaliśmy. Tylko co tam może się zapaść, skoro to sprężyna? Mam przeczucie, że może to być jakiś większy problem.
uzurpator Napisano 16 Marca 2022 Napisano 16 Marca 2022 Może być zatarty, a ze ma blokadę, to się zablokował na pozycji dolnej.
Kamilos88 Napisano 16 Marca 2022 Autor Napisano 16 Marca 2022 Ok zaczne od tego serwisu i wtedy jak sie dowiem co jest do wymiany to sie odezwa a na razie dziekuje za chec pomocy.
Kamilos88 Napisano 17 Marca 2022 Autor Napisano 17 Marca 2022 A amortyzator jest ewidentnie do wymiany bo juz dziala tak jakby chcial a nie mogl.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.