Mihau_ Napisano 10 Stycznia 2022 Napisano 10 Stycznia 2022 Potrzebuję pomocy kogoś kto głębiej siedzi w temacie akcesoriów Szukam uchwytu do edge. Według terminologi garmina ma być montowany na płasko. Wymaganiem koniecznym jest możliwość montażu pod licznikiem ion200rt. Do tej pory wygrzebałem bar fly 4 mini i jakiegoś k-edge'a ale on wyjdzie pewnie ~300 plnów Ma ktoś jakiś pomysł? Chińczyki nie wchodzą w grę
KNKS Napisano 10 Stycznia 2022 Napisano 10 Stycznia 2022 Mam u siebie w szosie K Edge. Na górze Garmin, na dole lampa z Knog'a mocowana na uchwyt do GoPro. Siedzi to nad wyraz stabilnie, ma pełen zakres regulacji i dobrze wygląda. Moim zdaniem, warto.
Imar Napisano 10 Stycznia 2022 Napisano 10 Stycznia 2022 KNKS podrzucił dobry uchwyt. + Uniwersalne mocowanie do oświetlenia Blendr SKU: W574066
Mihau_ Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Napisano 11 Stycznia 2022 @KNKS generalnie o to mi chodziło z tą różnicą, że masz kierę aero a u mnie byłoby na standardowej obejmie. Nie ma tam przypadkiem możliwości zamontowania lampki w miejscu, gdzie są te dwie śruby? Wydaje mi się, że widziałem taką konfigurację. @Imar właśnie to mocowanie chcę dopiąć do uchwytu. Problem w tym, że markowych rozwiązań z mocowaniem pod gopro nie ma za dużo (i zwykle drogie) a nie będę ryzykował uszkodzenia licznika w jakimś chińczyku. Jakby się coś znalazło z wymiennym insertem jak k-edge to już w ogóle super
KNKS Napisano 11 Stycznia 2022 Napisano 11 Stycznia 2022 @Mihau_ Uchwyt w stylu GoPro, do którego przymocowana jest lampka, jest przykręcona właśnie tymi dwoma śrubkami, na rewersie od mocowania do Garmin'a. I właśnie tą część musisz dokupić do standardowego K Edge. A przejście z GoPro na ION podrzucił @Imar. To czy to jest kokpit zintegrowany czy standardowa kierownica nie robi różnicy.
Mihau_ Napisano 11 Stycznia 2022 Autor Napisano 11 Stycznia 2022 @KNKS o takim czymś pisałem, teraz odszukałem i widzę, że to inny uchwyt
KNKS Napisano 11 Stycznia 2022 Napisano 11 Stycznia 2022 To inny model. Ja kupowałem swoje dedykowane do zintegrowanego kokpitu Syncros. W mojej opcji nie było wyboru.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.