marvelo Napisano 2 Marca Autor Napisano 2 Marca (edytowane) Religijni przywódcy Iranu żądają zemsty za śmierć Chameneia. Napięcie rośnie Edytowane 2 Marca przez marvelo Cytuj
marvelo Napisano 19 Marca Autor Napisano 19 Marca Poprzednie krótkie filmy z premierem Netanyahu, mające dowieść że żyje i ma się dobrze, wyglądały na dzieło AI. Ale w końcu chyba się pokazał naprawdę. Chociaż sam już nie wiem... W dzisiejszych czasach już niczego nie można być pewnym. Cytuj
Tyfon79 Napisano 29 Marca Napisano 29 Marca Ufff trochę mnie nie było to widzę, że się uspokoiło🤣 Nie mniej króciutka dygresyjka jako, że była czy jest jazda po Iranie jako takich i owakich fanatykach to jak nazwać bo chyba każdy widział to; Ta wiedźma w czerwonym to doradczyni duchowa tego psychopaty nad którym się modlą. Twierdzi, że Biały Dom to święte miejsce a odmowa temu pomarańczowemu to jak odmowa Bogu. Rodzi się zatem pytanie kto jest tutaj bardziej pi%$@nty religijnie czy ci w Iranie czy te tam za oceanem? Pomijam, że to ścierwo obecnie zabija tysiące ludzi od tak i nawet w przypadku pomyłek nie drgnie powieka i nie przeprosi za to wyciera sobie mordę "Boskością". Mam marzenie, że gdy to się skończy co się obecnie dzieje kiedyś przed kamerę wyjdzie jakiś łebek od Ruskich a najlepiej Chin i poinformuje zainteresowanych, że dostarczył Iranowi z kilkanaście głowic taktycznych z bronią jądrową. Amen. 1 Cytuj
marvelo Napisano 31 Marca Autor Napisano 31 Marca (edytowane) to jak nazwać bo chyba każdy widział to Ale o co masz pretensję? Że chrześcijanie modlą się za tych u władzy? Wypełniają tylko nakaz Ewangelii. Nikt tu nie jedzie po Iranie, tylko po Islamskiej Republice Iranu, dla której Izrael jest "małym szatanem", Ameryka "wielkim szatanem" i która deklaruje chęć ich zniszczenia i realizuje ten cel od wielu lat. Formy Twojego posta już nawet nie chcę komentować, bo robisz wszystko by znów zaognić dyskusję. Właściwie taki język podpada już pod paragrafy. Edytowane 31 Marca przez marvelo Cytuj
marvelo Napisano 11 Kwietnia Autor Napisano 11 Kwietnia W dniu 29.03.2026 o 13:14, Tyfon79 napisał: że była czy jest jazda po Iranie jako takich i owakich fanatykach A jak nazwać wpajanie nienawiści do Ameryki, Izraela i wszystkich niewiernych jako część programu nauczania w szkołach już od najmłodszych lat. Tak właśnie wygląda islamski reżim w Iranie. Cytuj
Tyfon79 Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia Wspaniały program nauczania według mnie. Iran ma długie doświadczenie z obydwoma bandyckimi krajami a szczególnie jednym co leży bliżej. Kiedyś współpracowali ale wyznali się zapewne na tych ludobójcach dlatego takie a nie inne podejście. Brawo Iran. Druga strona tego samego medalu wygląda tak, że pejsate zabijają kobiety choćby Palestyńskie z założeniem po co mają rodzić potencjalnych wrogów a dzieci by się nie mściły. I tak spirala nienawiści zatacza koło. Szkoda mi się produkować więc tu masz wytłumaczenie działalności wiedzmy w USA i tego psychopaty, bandyty i co tam jeszcze gorszego by się znalazło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi