Skocz do zawartości

[Licznik] Jaki wybrać do 100zł

FastYankes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. 
Chciałbym kupić licznik do roweru, robię coraz większe trasy, i bardzo jestem ciekaw moich dystansów i w ogóle.... 
Zaznaczyć ze budżet to 100-150zł 
Co mi polecacie ?? bo z tego co widzę są problemy z niektórymi.

Napisano

Póki co przewodowa Sigma 1200 i jestem zadowolony, może kablowi esteci zgrzytają zębami, ale przynajmniej nie ma problemów z łączeniem jak w większości liczników rowerowych.

Napisano

Poszukaj sobie chińczyka Bogeer, mam dwie sztuki modelu YT-813. Jest wersja przewodowa i bezprzewodowa, obecnie mam ten drugi. Przez prawie rok jeździłem na Sigmie 14.16 w jednym rowerze i nie chcę tego więcej. Chińczyk jest lepiej wykonany, lepiej przemyślany i w przeciwieństwie do Sigmy ma działające podświetlenie. No i jest znacznie tańszy.

Napisano

@kipcior a jakie masz odczucia względem tej wersji z przewodem i tej bez. Bo w komentarzach piszą, że zasięg max. 50cm dla Bogeer bezprzewodowego. 

Napisano

Na razie nie mam żadnych problemów. Odległości nie mierzyłem, na oko mam mniej niż 50 cm. Zdjęć temu nie robiłem ale tu można dojrzeć gdzie jest czujnik (koło wentyla):

DSC_0241_DxO_cr_1600.thumb.jpg.c1f3edc1e6823404dba058dd1077a04f.jpg

i na dole butelki:

DSC_0136_DxO_1600_cr.thumb.jpg.2d6a530e75383b91fc8b3b10c137cf8d.jpg

Jedyna różnica, ze bezprzewodowy sam się nie wznowi i trzeba guzik nacisnąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...