wojtek095 Napisano 6 Czerwca 2021 Napisano 6 Czerwca 2021 Witam, jestem ciekaw co myślicie na temat roweru wydanego przez firmę prosto przy współpracy z bike loca, czy cena adekwatna jest do jakości roweru? czy to rower tylko dla fanów marki? https://prosto.pl/shop/product/bike-loca/
Q_u Napisano 6 Czerwca 2021 Napisano 6 Czerwca 2021 Czemu Nexus? Czemu tak porypane koła? Dla mnie nieporozumienie.
wojtek095 Napisano 7 Czerwca 2021 Autor Napisano 7 Czerwca 2021 Ile według was kosztuje rower podobnej klasy?
Wojcio Napisano 7 Czerwca 2021 Napisano 7 Czerwca 2021 Cena jest w okolicy konkurencji. Napęd paskiem z wielobiegową piastą kosztują. Kilka dziwnych wyborów w zakresie kół i hamulców. Ponieważ pasek i piastę wielobiegową stosuje się dla ograniczenie wymaganej konserwacji, ale kosztem efektywności, zaś reszta roweru idzie w sport. Dla osoby bez ambicji kolarskich a z kasą, jako rower rekreacyjny i stylowy do miasta to ciekawa propozycja. Ja nie jestem fanem marki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.