KiXe Napisano 16 Marca 2021 Napisano 16 Marca 2021 Witam, znalzałem ciekawą oferte na olxie. Co prawda ostatnio pisałem o pomocy w wybraniu dirta ale mi sie szybko zmienia https://www.olx.pl/d/oferta/merida-umf-freddy-dh-fr-enduro-mtb-CID767-IDIUGn5.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=0 Jak myslicie oplaca sie to brac jako daily i co jakis czas hopki albo trasy?
m0d Napisano 16 Marca 2021 Napisano 16 Marca 2021 Kup i nie zawracaj głowy :) I tak zaraz wypatrzysz kolejnego ulepa byle "agresywnie" wyglądało... Na co dzień się elegancko pomęczysz i gdzieś tam sobie "skoczysz" z krawężnika.
abdesign Napisano 16 Marca 2021 Napisano 16 Marca 2021 Ten rower waży 19kg... trasy... ech, no jak te trasy to z wyciągiem to tak, ale żeby tym coś dłużej jechać niż tylko w dół... masakra. Miałem go kiedyś w "trochę" wyższym wydaniu osprzętowym, w lepszym stanie, z bujaniem na 180/180, tytanowymi tulejami i Saint/xt/slx, sprzedałem bez żalu za 2400...
KiXe Napisano 16 Marca 2021 Autor Napisano 16 Marca 2021 2 minuty temu, m0d napisał: Kup i nie zawracaj głowy I tak zaraz wypatrzysz kolejnego ulepa byle "agresywnie" wyglądało... Na co dzień się elegancko pomęczysz i gdzieś tam sobie "skoczysz" z krawężnika. Mordeczko ale nie każdy sie zna a ty cwaniaczysz od razu, po to jest forum zeby szukać porad, pomocy, co nie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.