Skocz do zawartości

[blisko 3000zl] wybór MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
8 godzin temu, kipcior napisał:

1. Unibike o ile jest dostępny. Świetnie zestopniowany napęd 3x9 i najlepsze hamulce

2. Romet

3. Author

4. Na Treka nawet nie patrz.

A powiedz mi, czy model Unibike z 2020r też będzie lepszy niż pozostałe? 

https://sprint-rowery.pl/rower-gorski-unibike-fusion-29-2020?gclid=Cj0KCQiAvvKBBhCXARIsACTePW8BNC9cScDqDeL-9Ac9D_jMopgKwGeJ8jhNoLv4tnkHRmFRqaUUFkkaAiGuEALw_wcB

Napisano
30 minut temu, Sanab napisał:

Zwracaj uwagę na dostępność. Rowerów górskich z 2020 w przedziale 3 tys NIE MA.

Napisano
1 godzinę temu, Sanab napisał:

Tak, to się detalami różni. Tylko widziałeś go gdzieś na żywo? Bo jw. napis "zapytaj o dostępność" oznacza zapomnij o nim.

Napisano

I jakiegoś scotta gosciu  z tego roku polecał za 2700-2800 tylko nie pamiętam modelu

Napisano

Pospieszyć się. Giant podnosi ceny. Rower który kupiłem u nich początkiem stycznia jest już o 5 stów droższy. I nie sądzę żeby to była nowa dostawa.

Napisano

Hej :) pozwole wtrącić i zapytać :) Co sądzicie o Scott aspect 950 ? Widzę ,że strasznie unibike  fusion polecacie ,nie równy scottowi 950 ? 

Napisano
Napisano

Tu nie ma zdecydowanego faworyta. Scott ma trochę lepszy amortyzator , ale poza tym to takie kosmetyczne różnice.

EDIT.

Oczywiście nie bierzemy pod uwagę Meridy, która jest zdecydowanie lepsza, bo ma powietrzny amortyzator w standardzie taper i lepszy napęd.

Napisano

Długo nie szukałem, ale nie znalazłem tego koloru z powietrznym amortyzatorem. Jeżeli jest to co najmniej XCR Air i rower nie jest zniszczony to warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...