Skocz do zawartości

[Przerzutka tylnia] Saiguan - problem

msokolowski20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Kupiłem dla syna rower Marki Husar 20` i rozsypała się przerzutka tylna marki Saiguan. Czy może mi ktoś polecić jakiś zamiennik, jakiś Shimano czy co innego co się nie rozleci po miesiącu użytkowania. Dziękuję za pomoc. Załączamprzerzutki. 

Napisano

A co się z nią stało? Bo jeśli została urwana to niestety żadna nie będzie pancerna.

Jeśli się rozpadła z "badziewności" to każda najtańsza nawet Shimano godnie ją zastąpi. Tylko musisz dobrać mocowanie. Przerzutka jest przykręcona śrubą czy ma taki hak pod ośkę koła?

Napisano
27 minut temu, seraph napisał:

A co się z nią stało? Bo jeśli została urwana to niestety żadna nie będzie pancerna.

Jeśli się rozpadła z "badziewności" to każda najtańsza nawet Shimano godnie ją zastąpi. Tylko musisz dobrać mocowanie. Przerzutka jest przykręcona śrubą czy ma taki hak pod ośkę koła?

Dolna Zębatka odpadła całkowicie i pogubiły się częsci. No właśnie mi chodzi o Shimano jakąś bo wiem ze są różne rodzaje i wolałbym już Shimano niż jakies Saiguan. ZAŁĄCZĘ ZDJĘCIE DO WGLĄDU. 

nQBiyR.jpg

Napisano

Najtańsza to Shimano Tourney, tylko musisz dokupić osobno hak. Teraz masz ten hak razem z przerzutka. Ostatnio wymieniałem coś podobnego w moim rowerze „towarowym”. Ponieważ zamieniłem napęd z 6 na 8 to kupiłem Altusa i hak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...