manfred1 Napisano 13 Czerwca 2020 Napisano 13 Czerwca 2020 Jak nie mając trenażera unieruchomić rower do podstawowego bike fittingu w domu. Kombinuję jak koń pod górę i nie mam pojęcia.
zekker Napisano 13 Czerwca 2020 Napisano 13 Czerwca 2020 A co konkretnie chcesz przymierzyć lub pomierzyć? Jak to prosta przymiarka do pozycji siodła, to wystarczy się podeprzeć ręką o ścianę czy framugę.
1415chris Napisano 13 Czerwca 2020 Napisano 13 Czerwca 2020 Mozesz go obrocic do gory kolami, tylko z tym fittingiem moze byc klopot Przy scianie, do tego ktos kto bedzie cie asekurowal, zebys w druga strone nie polecial.
manfred1 Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Napisano 13 Czerwca 2020 4 godziny temu, zekker napisał: A co konkretnie chcesz przymierzyć lub pomierzyć? Jak to prosta przymiarka do pozycji siodła, to wystarczy się podeprzeć ręką o ścianę czy framugę. Kurcze wolałbym mieć bardziej stabilne ułożenie. Tak aby zakręcić korbami i gdzie nie gdzie luknąć.
clavdivs Napisano 15 Czerwca 2020 Napisano 15 Czerwca 2020 Hmm nie wygodniej bardziej klasyczną metodę, jedziesz droga prób i błędów szukasz tego optymalnego ustawienia ?
manfred1 Napisano 15 Czerwca 2020 Autor Napisano 15 Czerwca 2020 No jest to też sposób bo mam klucze ze sobą i ciągle coś tam poprawiam. O tyle jak przyjadę na miejsce to nie mam jak siąść na rower aby stabilnie siedzieć i coś tam jeszcze poprawić. Wiem ze trenażer jest optymalny ale nie korzystam z niego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.