nikodem Napisano 23 Lipca 2008 Napisano 23 Lipca 2008 witam nowych użytkowników uwaga... to forum uzależnia
Nati47 Napisano 24 Lipca 2008 Napisano 24 Lipca 2008 Witam wszystkich forumowiczów pochodze z bydgoszczy jestem nowy w ogóle w tych tematach . mam nadzieje ze moge liczyc na wasza pomoc. pozdrawiam.
ania870 Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 Witam szanownych rowerzystów!! Z przeczytanych tematów i postów sądzę że z amatorki szosowania możliwe jest że wyrosnę na łabędzia naszych polskich szos hehe
ROWERKA Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 WIDZĘ, ŻE CORAZ WIĘCEJ DZIEWCZYN:) ŚWIETNIE:) Pozdrówko z uśmiechem:)
MikiBiker Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam, od jakiegoś czasu tu zaglądam i często korzystam z forumowych porad. Mam nadzieję że nie tylko sam otrzymam pomoc, ale mi również uda się komuś dobrze doradzić
Kusti Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Witam. Mieszkam w okolicach Trójmiasta i mimo, że jeżdżę od 8 lat swoim ROCKWOOD-em, dopiero w tym roku mam totalne ciśnienie na rowerowe wyprawy. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się utrzymać mój rower w dobrej kondycji bo raczej nowego sobie szybko nie sprawię. pozdrawiam.
rothen Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam wszystkich z chocianowa (mała miejscowośc na dolnomśląsku). Zaglądam tu od jakiegoś czasu bo chce kupić jakiś rower. Licze na wasze porady w związku z eksploatacją gdyż sam jestem laikiem;/ Może wkrótce stane się dzięki wam profesjonalistą Pozdrawiam
Makus Napisano 9 Sierpnia 2008 Napisano 9 Sierpnia 2008 Witam wszystkich:) Mam nadzieję że komuś pomogę jak i również wiele porad z tego forum mi się przyda.Pozdrawiam
robertua Napisano 9 Sierpnia 2008 Napisano 9 Sierpnia 2008 Ja również witam. Mam nadzieja na miłą wspołpracę Pozdrawiam Robert
Xsas Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 Cześć! Jestem od kilku godzin na forum i mam nadzieję sporo się nauczyć czytając mądre posty. hihi. Rower kupiłem w sobotę (KTM) mam go 5-ty dzień stary to był Dekatlon jakoś tak się to pisze może inaczej. Tak na serio rower w moim życiu jest od szkoły podstawowej. Teraz mam sprzęt który póki co, poza oponami spełnia moje oczekiwania w 100%. Pozdrawiam wszystkich rowerzystów! 3 05-cie się
pawellldef Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 witam nowych użytkownikówuwaga... to forum uzależnia hehehe jak pierun
killerkoprz Napisano 17 Sierpnia 2008 Napisano 17 Sierpnia 2008 Witajcje Może powiem coś o sobie: Mam 15 lat....i to by było na tyle... :E Jakiś czas temu zacząłem się interesować rowerami i polubiłem jakoś bardziej jeździć. Mój rower ma 6 lat i nie jest za dobry- linner ragazzi z amorem i stalowa gruba rama miałem kupować rower(Cube aim) ale przez 2 lata nie będę mógł jezdzić... na razie zarobione pieniądze idą w odstawkę i będą czekać aż ręka będzie zdrowa i kupie rower(pewnie już nie aim-a) Mam nadzieję że przez te 2 lata będę chociaż mógł pisać i czytać wasze(teraz i moje) forum Póżniej też ale już z nowym rowerkiem Lubie jeżdzić po lesie, i ogólnie takie krótsze trasy 20-40km, ale to z racjj młodego wieku. Jak bedę starszy to myśłe o złotach
piootrj Napisano 17 Sierpnia 2008 Napisano 17 Sierpnia 2008 To życzymy szybkiego powrotu do zdrowia !!!
blondyn26044 Napisano 18 Sierpnia 2008 Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam wszystkich.. Nazywam się Patryki pochodzę z okolic Gryfina. To mój drugi post a już mi się na tym forum podoba. Pozdrawiam
kowalos91 Napisano 18 Sierpnia 2008 Napisano 18 Sierpnia 2008 Siemka all! Zaczynam powoli ogarniać to forum i przyzwyczajać sie do zasad! Fajna stronka... Pozdrawiam
TomRS Napisano 18 Sierpnia 2008 Napisano 18 Sierpnia 2008 Witam wszystkich Po kilku tygodniach czytania, postanowiłem się zarejestrować na forum Pozdrówki
yacek Napisano 19 Sierpnia 2008 Napisano 19 Sierpnia 2008 Ja też czytam forum od dawna ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Koledzy zdopingowali! Witam wszystkich forumowiczów!
tomp Napisano 20 Sierpnia 2008 Napisano 20 Sierpnia 2008 witam, czytam forum od jakiegos czasu, staram się wybrać odpowiedni rower dla siebie. Zobaczymy co będzie dalej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.