Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Z tej strony Kamil G. z Puław. Też po przerwie wracam do choroby, na którą zapadłem w latach 90-tych ( do tej pory wspominam mojego TREKA-6000 na deore DX - sztywniak jeszcze ! ). Właśnie wracam do szaleństwa, ale tym razem na innym sprzęcie, który dopiero będę miał za jakiś tydzień. Znalazłem już ramę dla siebie MERIDA KALAHARI 590 ( 16" ). Zastanawiam się jakiego forka dac ( budżet mam do 2500 na rower ). Jak ktoś może mi dac jakąś dobrą radę. Mam 167 cm wzrostu i ważę 78kg ( skutki zasiedzenia w domu ;] ). Planuję XC po moich okolicach - wiejskie bezdroża, wąwozy, sporo przewyższeń ( wyż. lubelska ), lasy i oczywiście dojazdy przez miasto i ścieżki.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Puławiacy : jak szukacie kompanów do szaleństwa to właśnie przybywa wam jeden ! Lubię szybką i dynamiczną jazdę całymi dniami.

Napisano

Witam wszystkich :D ja rowniez dopiero ogarniam to forum ale calkiem calkiem ciekawe i interesujace tematy tutaj piszecie.....Wielkie Pozdro...ps jestem z gliwic i szukam fajnych terenow do jazdy w moich okolicach sprzet jaki posiadam to Giant Tarrago 2 mysle ze calkiem niezly sprzet jak na poczatek.... no chyba ze macie inne zdanie ale mysle ze jak dla kogos kto dopiero zaczyna przygode i jazda terenowa jakies skoki to chyba nie najgorszy rowerek mam....czekam na propozycje wspolnej jazdy.....

Napisano

Witam wszystkich,

Szperam na forum od pi razy drzwi 2 dni i w zasadzie JUŻ mi to dużo pomogło, rejestruję się więc i witam.

Z "biograficznych grzechów głównych": za czasów pacholęcych pociskałem na Treku, którego wersji, niewątpliwie bardzo ekonomicznej, już nie pamiętam. W sumie nieważne - potem i tak TREKA mi zajumali; skończył się sport - zaczęły się imprezy ;), toteż oklapłem, spasłem się i jeździłem do roboty na rowerze z biedronki. Aktualnie: zamierzam się przeprosić zarówno ze sportem (no zacząłem się przepraszać w zasadzie już na początku lutego, br) jak i z lekko porządniejszym sprzętem; planuje zakup roweru GHOST EBS1, a plany te są całkiem poważne. Zakup mam nadzieję rozgrzeje me pasje na nowo;>

Pozdro forumowiczkom i forumowiczom

R.

Napisano

Ja tu już jestem jakiś czas, a nie zdążyłem się przywitać. ;) A więc: WITAM WSZYSTKICH. Do forum coraz bardziej sie przekonuje, tym bardziej, że można tu liczyć na bezinteresowną pomoc, czego np. aktualnie doświadczam na privie. :) Śmigam na Meridzie Kalahrai 500 i przymierzam siędo jakichś modernizacji mojego bike'a. Pozdrawiam.

Napisano

Zapomnialem sie przywitac, wiec witam.

Pewnie duzo sie tu dowiem ale tez mysle ze bede mogl kiedys cos pomoc.

pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów! Pozdrowienia z Beskidu Slaskiego gdzie po kilkuletniej przerwie powracam na łono XC.

Miłego smigania!

Napisano

Hej, jestem Sebastian z Bydgoszczy. Więcej informacji znajdziecie w moim profilu. Mam 13, proszę sie nie obawiać o jakieś spamowanie. <_< Smigam na rowerze rekreacyjnie ale nie po bułeczki do sklepu, robie troszkę więcej kilometrów co przeciętny człowiek.

Pozdrawiam i Ciesze sie ze mogę być miedzy wami lub z Wami :)

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów!

Na forum trafiłem już parę lat temu, ale dotąd tylko zerkałem, żeby zapoznać się z opinią o jakimś sprzęcie czy inne takie tam... Stwierdziłem, że w końcu czas już by się zarejestrować :)

Jestem z Chyliczek, które leżą miedzy Piasecznem a Konstancinem-Jeziorną.

Jak na mieszkańca pod-Warszawy przystało lokalne asfalty ujeżdżam SUV-em tj. scottem g-zero :)

No ale zdarza mi się go oczywiście wykorzystywać w bardziej słuszny sposób... Np. w Beskidzie Śląskim, szczególnie w okolicach Koniakowa.

Pozdrowienia!

Napisano

Cześć ;) Jestem Monika z Warszawy. To powinien być pierwszy mój post, ale jest drugi bo nie mogłam się oderwać od tematu o przeżyciach w spd ;)) Pozdrawiam wszystkich na dwóch kółkach!

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dziś ponury i deszczowy dzień, więc sporo czasu spędzonego w domku.

Postanowiłem poszukać jakiegoś forum rowerowego, na którym potrafiłbym się szybko rozejrzeć.

Odpalam komputerek, wyszukiwarka google -> hasło forum rowerowe i ... Dużo pozycji z przeróżnym forami ze specjalizacją rowerową. Pomyślałem, nie ma co przeglądać każdego po kolei. Zobaczymy co jest pod hasłem NR 1 wg wujka google. Otwiera się bardzo ciekawie wyglądające stylowo forum. Bez wahania, postanowiłem zarejestrować się - zobaczymy czy z treścią jest też ciekawe :)

Jak na razie, bardzo mi się podoba.

Jest to mój pierwszy post i mam wielką nadzieję, że nie ostatni. A więc, Witam wszystkich forumowiczów.

Napisano

Wg. mnie to nie tylko największe ale i najlepsze Forum rowerowe. Jak czasami czytam sobie fr.pl albo co gorsza dh-zone to podziwiam cały zespół fr.org, szczególnie za kulturę, porządek i rzetelność :)

Pozdrawiam

Napisano

Siemka wszystkim roweromaniakom :P mam nadzieję że uda mi się komuś pomóc na tym forum......i jak sam zadam pytania to łaskawie odpowiecie szumnie lasem rąk :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...